Såld lägenhet på Lysviksgatan 51,2tr i Farsta
Farsta

Lysviksgatan 51,2tr

Fyra med renoveringsbehov! En kort promenad till Farsta C & goda kommunikationer

Såld

Fyra med renoveringsbehov! En kort promenad till Farsta C & goda kommunikationer

Nu finns tillfälle att förvärva denna fyra i etage med lättmöblerade rum! Kök med gott om plats för matbordet och gästerna. På entréplan finner ni köket, ett helkaklat badrum med duschhörna samt två sovrum perfekt för barnen. På ovanvåningen har ni en övre hall för kontorshörnan. Stort och ljust vardagsrum med utsikt över den fina parken som nyligen renoverades. Sovrum med platsbyggda skåp och garderober med utgång till den stora balkongen. Här finns även en praktisk klädkammare och en extra toalett. Till lägenheten ingår ett källarförråd. Föreningen har två tvättstugor, cykel och barnvagnsrum, parkeringsplatser att ställa sig i kö till, samt en övernattningslägenhet i port nr 41.

Toppläge med Farsta Centrum som närmsta granne. Butiker, restauranger vårdcentral, service och gym. Endast ca 400 meter till T-bana och bussar. Promenadavstånd till pendeltåg från Farsta Strand. Goda kommunikationer med tunnelbanans gröna linje som snabbt tar er in till stan. Ett stopp åt andra hållet så är ni i Farsta Strand med pendeltåget som tar er längre ut. Farsta är en knutpunkt där även flera bussar möts. En kort promenad bort finner ni lekplatser, förskolor, skolor. Dessutom två badsjöar Drevviken och Magelungen som erbjuder mysiga promenadstråk, bad och skridskoåkning på vintrarna.

Hjärtligt välkomna till våra visningar!

Visa mer
Slutpris

3 500 000 kr

Ansvarig mäklare

My Lundberg

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.