Edagränd 8 Farsta
Farsta

Edagränd 8

Fantastisk gavellägenhet högst upp i huset!

Såld

Fantastisk gavellägenhet högst upp i huset!

Välkomna till denna fantastiska 2:a där flexibelt tillträde är möjligt. Öppna sällskapsytor, gott om ljusinsläpp samt genomgående stilrena detaljer är vad som utmärker bostaden. Tilltalande planlösning med ett rymligt sovrum, modernt badrum samt gott om förvaringsutrymme. För den som önskar ytterligare möjlighet till förvaring finns även ett källarförråd som hör till lägenheten. Trevlig balkong med vacker utsikt där många timmar kommer att spenderas!

Bostaden ligger i en välskött och omtyckt bostadsrättsförening. Här bor man med cirka 15 minuters promenadavstånd till populära Farsta centrum med allt ifrån butiker, mataffärer, caféer och restauranger. I Farsta centrum finns även bland annat vårdcentral, postcenter samt sommartid också en trevlig torghandel med blommor och frukt. Centrumet erbjuder mycket bra kommunikationer i alla riktningar. Man tar sig t.ex. med tunnelbana till Stockholm central på cirka c:a 20 minuter. Det finns också bra bussförbindelser till bl.a. Högdalen, Huddinge och Haninge.

Här har man närhet till sjöarna Magelungen och Drevviken som sommartid erbjuder både strand- och klippbad och vintertid skridskoåkning om vädret tillåter. I området finns även möjligheter till fritidsaktiviteter såsom simhall, tennisbana och fotbollsplan. För den som är naturälskare ligger Ågesta friluftsområde i närheten med skid- och motionsspår och natursköna strövområden.

Välkomna att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Visa mer
Slutpris

3 340 000 kr

Ansvarig mäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.