Molkomsbacken 33 Farsta
Farsta

Molkomsbacken 33

Compact living när det är som bäst!

Såld

Compact living när det är som bäst!

Det är lätt att gilla läget här på Molkomsbacken. Det är faktiskt helt perfekt - populära Farsta centrum samt tunnelbanan (20 minuter så är du innanför tullarna) finns på ett par minuters promenad från lägenheten. I Farsta centrum - som du kan blicka ut över från lägenheten - finns ett stort utbud av butiker, restauranger, all sorts service samt trevlig torghandel året runt. Farsta omgärdas av de två stora sjöarna Drevviken samt Magelungen som bägge bjuder på härligt friluftsliv samt fina badplatser.
Nu erbjuds här en välplanerad och generös etta med låg avgift. Här blir du bortskämd med ett rikligt ljusinsläpp tack vare stora fönster, väl tilltagna ytor och ett fullstort kök med gott om plats för ditt middagssällskap. Det stora allrummet ger plats för såväl sov- som sällskapsdel. Härifrån leds du ut till bostadens mycket trivsamma balkong som bjuder på sol från morgon till tidig eftermiddag. Badrummet är rymligt, helkaklat och förberett med eluttag för tvättmaskin. Vill du hellre nyttja en av föreningens tvättstugor så finns den närmsta praktiskt belägen på samma våningsplan. Utmärkt förvaring i en mindre klädkammare samt i lägenhetsförrådet. Ytterligare ett plus i kanten är att föreningen har en övernattningslägenhet ifall du har långväga familj eller gäster på besök.
Kort och gott ett mycket bra läge om du vill bo centralt, och en fantastisk lägenhet att trivas i! Resten är för dig att uppleva på plats – välkommen hem!

Rumsbeskrivning
Rymligt och lättmöblerat allrum - här finns gott om plats för både soffgrupp och sovdel. Här trivs man bra, och under sommarhalvåret är det härligt att låta ljumma vindar leta sig in genom balkongdörren. Väggarna är tapetserade och på golvet ligger ekparkett.
Underbar balkong med trätrall på golvet. Här kan du njuta av solen från morgon till tidig eftermiddag - ingen insyn med trädbevuxet parkområde utanför och i bakgrunden Farsta centrums välkända silhuett.
I köket tas utrymmet till vara för bänkyta och förvaring på allra bästa sätt. Skåpen har ljusgrå släta retroluckor med snabelbeslag. Partiet ovanför köksbänkarna/diskbänken är klädd med kakel. Maskinellt utrustat med rostfri kyl/frys, diskmaskin, inbyggnadsugn, induktionshäll samt kolfilterfläkt. Parkettgolv och målade väggar samt en tapetserad fondvägg.
Helkaklat badrum som inrymmer dusch med glasdörrar, tvättställ med underskåp, spegel och wc. Här finns också en handdukstork, torkhiss ovan dusch, samt att det är förberett med eluttag för att sätta in en tvättmaskin.
Hallen är välkomnande, och när man stiger in genom ytterdörren hittar man utmärkta förvarings- och avhängningsmöjligheter i en liten klädkammare samt i en garderob. Hallen har parkettgolv och tapetserade väggar.
Till lägenheten hör ett källarförråd som finns lättillgängligt en trappa ned från lägenheten.

Visa mer
Slutpris

2 000 000 kr

Ansvarig mäklare

Nina Eklund

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.