Havsörnsvägen 6,8tr Fagersjö
Fagersjö

Havsörnsvägen 6,8tr

Såld

ACCEPTERAT PRIS - Hjärtligt välkomna till denna femma högt upp i huset! Ni välkomnas till en ljus och rymlig hall med nymålade väggar och nylagt golv som följer med in till det renoverade och mycket smakfulla köket. Klassiskt och mycket stilrent kök som blev klart september detta år. Här finner ni ett fullutrustat kök med matplats för 4-6 person och utgång till den inglasade balkongen i skönt västerläge. Lättmöblerat vardagsrum med plats för soffgrupp och bokhyllor. I anslutning till vardagsrummet finner ni även det stora rummet som idag med fördel används till matplats. Här kan ni duka upp till flera middagsgäster och tack vare de praktiska skjutdörrarna kan ni verkligen duka långbord för er som önskar. Utöver matrummet som även med enkelhet kan göras om till sovrum finner ni ett master bedrom på entréplan och vidare upp till övervåningen finner ni ytterligare två sovrum. På ovanvåningen finner ni även gott om förvaring tack vare klädkammare och de två platsbyggda garderoberna. Här finns även en extra toalett utöver den ni finner vid hallen på entréplan. Stort och helkaklat badrum utrustat med badkar och tvättmaskin. Till lägenheten ingår det ett vindsförråd (utan insyn av plåt) som ni finner på ovanvåningen där ni även har en extra ingång till bostaden.

I Fagersjö erbjuds ni att bo kring fin natur med sjön Magelungen en bit bort. Magelungen erbjuder trevliga promenadstråk, bad samt skridskoåkning med plogad bana på vintrarna. Längre bort finner ni Ågesta Friluftsområde med elljusspår, utegym och golfbana. Fagersjö består av blandad bebyggelse såsom lägenheter, radhuslängor och villor. I området finns flera förskolor och en grundskola (Fagersjöskolan) åk F-6. För er som inte är bilburna tar ni med buss 165 och 167 till Farsta C, Älvsjö station och Högdalen C. Närmaste matbutik finner ni strax utanför huset och för större utbud finns bussar till Farsta Köpcenter och Högdalens Centrum.

Välkomna till våra visningar!

Visa mer
Slutpris

3 450 000 kr

Ansvarig mäklare

My Lundberg

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.