Såld lägenhet på Storforsplan 3,8tr i Farsta
Farsta

Storforsplan 3,8tr

Såld

Välkomna till denna 3:a högt upp i huset och mitt i Farsta Centrum. Här erbjuds ni att förvärva en välplanerad lägenhet med renoveringsbehov och flera möjligheter! Ljust och stort vardagsrum med charmigt burspråk och stor balkong med milsvid utsikt. Här finns två lättmöblerade sovrum och ett renoverat och stambytt badrum. Kök i original med de charmiga skåpluckorna bevarade. Här finns matplats för cirka 4 personer. Bra förvaring genom klädkammare och garderob med överskåp i hallen. Till bostaden ingår även ett vindsförråd. Tillträde är flexibelt.

Mysigt läge i Farsta med hissen som tar er ner till Farsta centrums utbud med bra köpcenter och t-bana och bussar. Promenerar ni en bit bort finner ni två badsjöar Drevviken och Magelungen som erbjuder mysiga promenadstråk, bad och skridskoåkning på vintrarna. Här har ni även Farstahallen som erbjuder simning, gym, yoga, dans, boxning och pingis.

Varmt välkomna till våra visningar!

Visa mer
Slutpris

2 920 000 kr

Ansvarig mäklare

My Lundberg

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.