Mellansjö

Ågestavägen 206

Modern och naturnära gavelfyra nära Farsta.

BUDGIVNING PÅGÅR

Modern och naturnära gavelfyra nära Farsta.

Det är ofta långt mellan gångerna som vi kan presentera en mycket ljus gavelfyra med bekvämligheter och skick som denna. I denna lägenhet som stod inflyttningsklar så sent som 2015, erbjuds du ett bekvämt boende med alla fördelar som följer av ett modernt hem. Njut av egen entré (en trappa upp) och fina ytskikt i form av genomgående parkettgolv med vattenburen golvvärme och vita målade väggar. Släpp tanken på kostsamma och omfattande renoveringar – här är det bara att flytta in och börja trivas från första stund.

Här bor du med en spektakulär panoramavy och naturens skådespel i blickfånget. Bostadens placering på första parkett resulterar i underbart ljus och en utsikt ingen någonsin kan se sig mätt på. Du följer solen från morgon till kväll, samtidigt som du blickar du ut över Orlångens naturreservat och det rika djur- och fågellivet runt Ågestasjön.

Det stilrena köket från Ballingslöv erbjuder full maskinell utrustning från Siemens. Den öppna planlösningen mot vardagsrummet skapar härliga umgängesytor och leder dig dessutom ut till den rymliga balkongen på husets baksida. Bostadens tre sovrum är samtliga rymliga och ljusa. Badrummet är stort, helkaklat och utrustat med både tvättmaskin, torktumlare och behaglig golvvärme. Utöver detta finns även en gästtoalett. Du bjuds på gott om förvaringsmöjligheter i flertalet garderober, ett vindsutrymme lika stort som lägenheten, samt att det utanför den egna entrén finns ett tillhörande förråd. Ytterligare plus i kanten är att föreningen äger marken, samt att det finns en parkeringsplats som tillhör varje lägenhet. Det finns även tre gästparkeringar.

För dig som gillar att vara aktiv finns mängder av möjligheter. Här kan ni bland annat ägna er åt golf vid Ågesta GK, fiske, skridskoåkning, längdskidåkning i pistade spår, löpning eller ridning vid två ridstall. Bostadsrättsföreningen är medlem i Stora Mellansjö Samfällighetsförening som erbjuder två lekplatser, badplats, dansbana, tennisbana, boulebana och fyra båtbryggor. Det är även nära till Farstanäset där det finns flera fina badplatser och en gångbro som leder till Farsta Gård, Farsta centrum, Farsta sim- och idrottshall samt strandpromenaden runt sjön Magelungen.
Endast 5 minuter med buss 742 (som trafikerar utanför) så når du Farsta strand där du kan hoppa på pendeltåget (15 min till stan) eller T-bana. Åt andra hållet når du Huddinge sjukhus via Stuvsta samt Huddinge centrum.

Välkommen hem!

RUMSBESKRIVNING
Välkommen in! Innanför dörren placeras dina fötter på ett praktiskt klinkergolv. Längre in hittar vi ett fint parkettgolv i ek vilket enhetligt löper vidare i resten av bostaden - hela lägenheten har vattenburen golvvärme. Hallen är rymlig och dina ytterkläder hängs av i hatthyllan till höger om ingången. Direkt utanför din egen ytterdörr är bostadens rymliga förråd beläget, och på den egna vinden (lika stor som lägenheten, taklucka med stege i hallen) finns gott om förvaringsutrymme.
Fortsätter du in i bostaden når du de tre sovrummen. Ett större med plats för dubbelsäng och förvaring i garderober samt två mindre som kan nyttjas som barnrum, gästrum eller arbetsrum - valet är ditt.
Tar du rakt fram i hallen leds du vidare till bostadens kök och vardagsrum som sällskapar med varandra i en öppen och social planlösning. Köket från Ballingslöv har vita, släta luckor med infällda grepp, och ett vitt kakel ovan mörkgrå laminatbänkar. Köket är utrustat med påkostade tillval och den maskinella utrustningen från Siemens består av separat kyl och frys, induktionshäll, fläkt, inbyggnadsugn, inbyggd mikro samt integrerad diskmaskin. Här finns gott om både arbetsyta, förvaring och plats för middagsgästerna.
Vardagsrummet är rymligt och ljust tack vare stora fönsterpartier samt en balkongdörr i helglas som suddar ut gränsen mellan inne och ute. Rummets golvyta ger plats för soffa och tv-möblemang. Från kök och vardagsrum nås även den härliga balkongen som bjuder in till lata sommardagar med vännerna – här får ni njuta av solen från morgon till kväll. Barnen kommer älska föreningens stora gräsmatta, ängarna och skogsdungen – vilken perfekt plats för kurragömma!
Badrummet, som nås från hallen, bjuder på helkaklade väggar och ett klinkergolv med behaglig golvvärme. Här finns dusch, toalett, kommod med handfat, badrumsskåp med spegel och så det bästa av allt – en tvättdel med både tvättmaskin och torktumlare samt praktiska förvaringsskåp. Glöm allt vad gemensam tvättstuga och bokningstavla innebär! Utöver det redan nämnda badrummet finns även en helkaklad gästtoalett.

Visa mer

SNABBFAKTA

  • utgångspris: 2 995 000 kr
  • Boarea: 80 kvm
  • Antal rum: 4 rum
  • Våning: 1 av 1
  • Avgift: 4 754 kr I månadsavgiften ingår en parkeringsplats, fiber 100/100, kabel-tv via Telia kanalpaket "lagom", vatten, sophämtning och snöröjning. Kostnad för uppvärmning tillkommer.
  • Förening: Brf Mellansjölunden i Huddinge
  • Byggnadsår: 2014
  • Område: Mellansjö, Huddinge
budid-logotyp
Högsta BUD

3 210 000 kr

På webbplatsen redovisas normalt alla inkomna bud. Undantagsvis kan det förekomma att säljaren beslutar att ett visst bud inte ska redovisas på webbplatsen. Du kan alltid vända dig till mäklaren för att få information om samtliga bud. Samtliga bud noteras också i den budgivningslista som mäklaren enligt lag ska upprätta och överlämna till köpare och säljare.

Visa mer

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmalan
Ansvarig mäklare

Nina Eklund

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Välkommen till Ågestavägen 206

BILDER

Planskisser

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Bostadsrätt
UPPLÅTELSEFORM
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
80 m²
Våning
1 av 1
Andel i förening
16,67 %
Andel av årsavgift
16,67 %

Föreningen

Namn
Brf Mellansjölunden i Huddinge
ORGANISATIONSFORM/TYP
Bostadsrätt
Antal lägenheter
6 lägenheter
Äkta/Oäkta förening
Äkta
Överlåtelseavgift
1 190 kr
Pantsättningsavgift
476 kr
Information om månadsavgiften
I månadsavgiften ingår en parkeringsplats, fiber 100/100, kabel-tv via Telia kanalpaket "lagom", vatten, sophämtning och snöröjning. Kostnad för uppvärmning tillkommer.
Parkering
Till varje lägenhet hör en parkeringsplats. Det finns även tre gästparkeringar.

BYGGNADSFAKTA

Byggnadstyp
flerfamiljshus
BYGGNADSÅR
2014
Uppvärmning
Egen frånluftsvärmepump med återvinning i varje lägenhet.
Fönster
3-glas
VENTILATION
Mekanisk, typ FTX.
Hiss
Nej
Övrigt om byggnaden
Cykelförråd finns på gården.

Ekonomi

utgångspris
2 995 000 kr
KOMMUNALSKATT
32,103%
Högsta bud
3 210 000 kr
Pantsatt
Ja

DRIFT

Uppvärmning
7 392
Försäkring
2 472 kr/år
DRIFTKOSTNAD TOTAL
9 864 kr/år
DRIFTKOSTNADEN AVSER
3 personer
Kommentar
I uppvärmningskostnad ingår även hushållsel.
Nätbolag
Vattenfall
Energideklaration
Utförd 2021-12-02
Energiklass
D
DATUM FÖR ENERGIDEKLARATION
2021-12-02

HITTA BOSTADEN

EN PLATS I SOLEN

Drömmer du om ett boende i utlandet? SMH Estate hjälper dig genom hela resen, från att hitta det perfekta objektet till kontraktsskrivning och allt runt omkring.

SMH Estate

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.