Såld radhus på Kvintettvägen 66 i Skogås
Skogås

Kvintettvägen 66

Trivsamt bostadsrättsradhus med lugnt läge för den lilla familjen!

Såld

Trivsamt bostadsrättsradhus med lugnt läge för den lilla familjen!

På familjära och omtyckta Kvintettvägen presenteras detta bekväma bostadsrättsradhus med ett trivsamt och lugnt läge. Bostadens 84,5 kvm fördelas oerhört väl över två plan. På nedre plan är bostadens sällskapsytor belägna i form av kök samt ett rymligt vardagsrum. Från vardagsrummet tar ni er ut till den trädäckade uteplatsen som är generös nog att rymma både loungegrupp och matmöblemang. På övre plan finns två sovrum samt en klädkammare. Bostaden erbjuder även två badrum, ett på varje plan, varav ett är totalrenoverat 2016, och utrustat med tvättmaskin samt torktumlare och skön golvvärme. Har ni samlat på er en del saker genom åren? Ingen fara, invid husets entré finns ett praktiskt förråd, och på vinden finns också bra förvaringsmöjligheter.
Mellan huslängorna leker barnen fritt, och här finns också flera lekplatser. Bostadsrättsföreningen tillhandhåller garage/parkeringsplats samt en gemensamhetslokal som kan hyras för ex vis kalas. Kort promenad till förskolor (närmaste förkola Skytten, ligger 150 meter från huset) och Edboskolan samt Östra gymnasiet (ingen trafikerad väg behöver korsas). Här bor du i uppvuxet område omgärdad av natur och grönska. Njut av möjligheten att ta ett morgondopp eller en skridskotur på sjön Drevviken innan arbetsdagen börjar eller ta med kajaken och ta dig en paddeltur på den spegelblanka sjön på kvällen. Längst vattnet löper naturreservatets mysiga skogsstigar vilka du kan följa till de små gläntorna med uppbyggda grillplatser mm.
Endast en kort promenad bort finns Skogås centrum med butiker och service, samt pendeltåg som tar er in till stan på ca 20 minuter. Det finns även bussförbindelser till Trångsund, Farsta, Huddinge, Haninge och Länna handelsplats. Med bilen tar du dig snabbt ut på Nynäsvägen för att åka till shoppingen i Farsta centrum, Länna eller handelsplatsen i Haninge, Port 73. Helt enkelt den perfekta familjebostaden!
Ser fram emot att träffa er på visningen - välkommen hem!

Visa mer
Slutpris

3 040 000 kr

Ansvarig mäklare

Nina Eklund

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.