Loftvägen 19 Skogås
Skogås

Loftvägen 19

Ljus och trivsam tvåa i populärt område!

Såld

Ljus och trivsam tvåa i populärt område!

På Loftvägen 19 presenteras en ljus och trivsam tvåa om ca 62 kvadratmeter för dig som uppskattar ett lugnt läge utan biltrafik. Här bjuds du på luftiga rum med ljusa ytskikt. Direkt innanför hallen inryms en rymlig matplats bredvid arbetsköket - detta i sällskap med vardagsrummet ger en öppen och social planlösning som är perfekt för umgänge! Från vardagsrummet nås den fina balkongen som bjuder på eftermiddags- och kvällssol. Här finns även ett badrum med badkar, samt ett väl tilltaget sovrum. I den separata klädkammaren samt i tillhörande källarförråd ryms alla kläder och prylar. Bostaden ligger i en välskött och omtyckt bostadsrättsförening som erbjuder fritidslokal, övernattningslägenhet, tvättstugor, cykelrum och parkeringsplatser för uthyrning.
På ca 5 minuters promenad finns Skogås centrum med matbutiker, vårdcentral, bibliotek, apotek, gym, restauranger med mera. Utöver detta finns pendeltåget som tar er in till stan på dryga 20 minuter. Några hållplatser bort med bussen, finns stora Farsta centrum som erbjuder det mesta i shopping - och serviceväg. Vill ni ut och träna finns det ett utegym ca 10 minuter från bostaden vid Nytorps mosse IP. I närområdet finner du sjöarna Drevviken och Magelungen med omgivande naturreservat som bjuder på fina naturupplevelser, rogivande stunder och många härliga badplatser. I området finns även rika möjligheter till fritidsaktiviteter med simhall, padelbanor, tennisbanor, badmintonbanor och fotbollsplaner.
Välkommen hem!

Visa mer
Slutpris

1 860 000 kr

Ansvarig mäklare

Nina Eklund

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare
Assisterande

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.