Musikalvägen 97 Skogås
Skogås

Musikalvägen 97

Home sweet home!

Såld

Home sweet home!

Nästan längst in på Musikalvägen, och med ett lugnt läge utan biltrafik, hittar vi detta lagom stora familjebo. Här har du ett trivsamt sluttningsradhus med solsäkert läge både morgon och kväll, på den fina friköpta tomten. Trädgården är en egen liten oas som omfamnar tomtens baksida - insynsskyddad även om du har grannen nära. Här kan vi gå i god för att du kommer att trivas alla dagar i veckan – helt enkelt ett radhus som är väldigt lätt att tycka om.

Fyra sovrum, två badrum, kök och matplats i ett, vardagsrum med balkong och icke minst en rymlig gillesstuga/hobbyrum, idag inrett som ett biljardrum, vilket nuvarande ägares vänner och familj uppskattat stort! Har ni samlat på er en del saker genom åren? Ingen fara, invid husets entré finns ett praktiskt förråd. Fiber via Stockholms stadsnät finns indraget i huset.
Stilrena radhus som hade många ljusa sidor redan på 1980-talet, och som förvaltats väl genom åren. Här är ni del av en samfällighet som bland annat tillhandahåller en gemensamhetslokal med festlokal, tvättstuga, bastu, parkeringsplatser och garage. Ni delar på en del kostnader inom samfälligheten, vilket gör boendet bra även för plånboken

Livet på Musikalvägen är som gjort för barnfamiljen. Förskolor finns i lite olika riktningar och närmaste grundskola, Edboskolan, ligger några hundra meter bort. Lekplatser mellan gårdarna finns det också gott om – helt enkelt ett bra ställe för barn att växa upp på.

Här bor du i uppvuxet område omgärdad av natur och grönska. Njut av möjligheten att ta ett morgondopp eller en skridskotur på sjön Drevviken innan arbetsdagen börjar, eller ta med kajaken och ta dig en paddeltur på den spegelblanka sjön på kvällen. Längst vattnet löper naturreservatets mysiga skogsstigar vilka du kan följa till de små gläntorna med uppbyggda grillplatser mm. Populära Mörtviksbadet med sandstrand ligger ca 5 minuters promenad från huset.
I Skogås centrum finns butiker och service, samt pendeltåg som tar er in till city på ca 20 minuter. Det finns även bussförbindelser till Trångsund, Farsta, Huddinge, Haninge och Länna handelsplats. Med bilen tar du dig snabbt ut på Nynäsvägen för att åka till shoppingen i Farsta centrum, Länna eller handelsplatsen i Haninge, Port 73.
Välkommen hem!

Visa mer
Slutpris

4 700 000 kr

Ansvarig mäklare

Nina Eklund

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.