Thorsten Levenstams väg 2D Sköndal
Sköndal

Thorsten Levenstams väg 2D

Modern gavellägenhet med stilrena materialval!

Såld

Modern gavellägenhet med stilrena materialval!

*Accepterat pris *Kontakta ansvarig mäklare för visning
På Thorsten Levenstams väg 2D väntar denna underbara och perfekt planerade lägenheten. Här bor man med genomgående exklusiva materialval och stilrena detaljer. Öppna sällskapsytor, generös takhöjd, fönster i två väderstreck och en trevlig balkong är vad som utmärker bostaden. Modernt kök från HTH med stenbänkskiva i kvartskomposit och köksutrustning från Electrolux. Badrummet är rymligt och bland annat utrustat med tvättmaskin och torktumlare för maximal komfort.

Fastigheten är belägen på en trafiksnål gata med natursköna områden runtom. Här bor man med närhet till Sköndals centrum som erbjuder livsmedelsbutik, apotek, bibliotek med mera. Ett stenkast från bostaden finner ni naturområden samt sjön Drevviken som under sommartid erbjuder ett flertal badstränder och under vintern en plogad skridskobana om vädret tillåter. Vid sjön har man även låtit bygga utegym och här finns även ett handikappsbad. Här finner ni även det anrika huset Café Kristinahuset som ligger vackert vid sjön och erbjuder goda luncher och festevenemang. Lite längre bort når ni även det populära Flatenbadet för den som vill ha variation. Goda bussförbindelser till Gullmarsplan ca var 15:e minut, Farsta, och Hökarängen m.m i närheten.

Välkomna att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Visa mer
Slutpris

2 850 000 kr

Ansvarig mäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.