Såld radhus på Ekshäradsgatan 180 i Farsta strand
Farsta strand

Ekshäradsgatan 180

Radhus med drömläge och sjöutsikt! Renoveringschans!

Såld

Radhus med drömläge och sjöutsikt! Renoveringschans!

Välkommen! Här pratar vi om läge, läge, läge! Längst in på en i princip bilfri återvändsgata, ligger huset på gräddhyllan, med sjöutsikt mot Magelungen. På baksidan - en insynsskyddad trädgård mot allmänning, vilket gör kvällarna i solen, på altanen, härligt lummigt sköna. Bästa morgonkaffet intas på övervåningens balkong. Den flexibla planlösningen bjuder på flera olika möjligheter. Friköpt tomt, öppen spis, fiber finns indraget och ett garage i länga tillhör.
När du slår upp ögonen väntar utsikten på dig - den finns där varje dag oavsett sol eller mulet, den bjuder på variation och överraskningar. Här finns inget dåligt väder, bara storslagna naturscenerier.
Själva huset är i behov av en rejäl dos TLC! Så här får du fritt fram att sätta din egen prägel - var så minimalistisk du vill, eller är du kanske en färgstark maximalist – valet är ditt!

Det centrala läget i Farsta är helt perfekt - populära Farsta centrum finns en kort promenad från huset. I Farsta centrum finns ett stort utbud av butiker, restauranger, all sorts service samt trevlig torghandel året runt. Farsta omgärdas av de två stora sjöarna Drevviken samt Magelungen som bägge bjuder på härligt friluftsliv samt fina badplatser. Här finns både pendeltåg (15 min till stan) och tunnelbana - bara att välja vad du föredrar.

Kort och gott ett fantastiskt läge, och en möjlighet för dig som vill förverkliga din inredningsdröm!

Rumsbeskrivning:
Kliv in! Här landar fötterna direkt på ett ljust laminatgolv, vilket sedan löper vidare in i köket. I hallen finns plats för ytterkläder i flera garderober. Tapetserade väggar. Utanför ytterdörren finns husets stora trädäckade altan, samt även ett litet förråd för ex. vis trädgårdsredskap.
Fortsätter du in till höger når du köket med träfärgade kökssnickerier och ett härligt tidstypiskt rött kakel ovan köksbänkar. Köket är utrustat med dubbla kyl/frysar (en av dem är trasig), spis med keramikhäll, spisfläkt och diskmaskin (oklar funktionsduglighet, ej använd på många år). Här finns gott om både arbetsyta, förvaring och plats för middagsgästerna. Tapetserade väggar och laminatgolv.
Tar du vänster i hallen så leds du in i retro badrummet. Här finns badkar, toalett, handfat, badrumsskåp med spegel. Tapetserade väggar och plastmatta på golvet.
På entréplan finns även tre sovrum i fil – samtliga med sjöutsikt. Rummen har stavparkett (original) samt tapetserade väggar. Från ett av sovrummen finns utgång till en mindre balkong.
Ta trappan ned från hallen till suterrängplan. Här finns det rymliga vardagsrummet som ger plats för soffor, bokhyllor, tv-möblemang och hela fredagsmyssällskapet! Beroende på familjens behov finns möjlighet att dela av rummet och få ytterligare ett sovrum. Öppen spis – ej eldad i på länge – här rekommenderar vi att köparen gör en brandskyddskontroll innan den används. Vardagsrummet har heltäckningsmatta (troligtvis parkettgolv under, men ej kontrollerat då heltäckningsmattan är klistrad mot underlaget) och tapetserade väggar. Utgång till den fina sydvästvända trädgården som vetter mot allmänning. Utanför altandörren finns en trädäckad uteplats.
Badrummet bjuder på helkaklade väggar och ett klinkergolv med elvärme. Här finns dusch med glasdörrar, toalett, handfat med underskåp, badrumsskåp med spegel, tvättmaskin samt ett högskåp. Infällda spotlights i taket. Intill badrummet finns en bastu med klinkergolv.
Här i suterrängplan finns också två förråd varav ett under trappan. Sedan finns ett rum som idag används som walk in closet, men som kan bli hemmakontor eller kanske hobbyrum? Stavparkett samt målade väggar. Inrett med hyllor och klädstänger.

Visa mer
Slutpris

7 650 000 kr

Ansvarig mäklare

Nina Eklund

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.