Såld lägenhet på Kumminvägen 16 i Hökarängen
Hökarängen

Kumminvägen 16

Luftig gavelfyra med modernt snitt och gott om livsutrymme.

Såld

Luftig gavelfyra med modernt snitt och gott om livsutrymme.

Välkomna till Kumminvägen 16 och denna trivsamma gavellägenhet i toppskick med alla bekvämligheter ni kan tänkas behöva! Brf Kryddhyllans bostäder stod färdiga under 2013 och har sedan dess lockat med sitt lugna, men ändå centrala läge uppe på gräddhyllan i Hökarängen. Längst in på återvändsgata njuter du av lugnet och den fina utsikten mot skogsbacken nedanför huset. Direkt innanför ytterdörren möts ni av ett modernt och samtidigt tidlöst boende med ytterst välplanerade kvadratmetrar och luftiga rum. Ett otroligt ljusinsläpp från stora fönster samt en öppen planlösning, ger bostadens sociala sällskapsytor i form av kök och vardagsrum en härlig atmosfär. På den underbara balkongen kan ni njuta av solens strålar under dagen och långt in på kvällen, tack vare det fina sydvästläget. Lägg därtill tre rymliga sovrum, ett helkaklat badrum med tvättmaskin & torktumlare, samt bra förvaring i lägenhetsförrådet som praktiskt nog är i lägenheten.
Hiss finns givetvis i fastigheten samt möjlighet att hyra p-plats (ingen kö f n). I avgiften ingår värme, vatten, kabel-tv och bredband.
Här bor du med ett perfekt läge endast några minuters promenad till Hökarängens centrum med shopping, caféer och restauranger. Natursköna Fagersjöskogen runt husknuten, och med bekvämt gångavstånd till Farsta centrum med matbutiker och shopping för alla smaker.
Kort sagt är detta ett fantastiskt boende söder om söder med närhet till både kultur och nattliv. Hökarängen är ett område som blir alltmer eftertraktat - vilket är fullt förståeligt! Tunnelbanans gröna linje tar dig innanför tullarna på mindre än 15 minuter.
Välkommen hem!

Visa mer
Slutpris

4 450 000 kr

Ansvarig mäklare

Nina Eklund

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.