Gaffelseglet 37, bv Vega
Vega

Gaffelseglet 37, bv

Modern 1a ett stenkast från Vega pendeltågsstation!

Såld

Modern 1a ett stenkast från Vega pendeltågsstation!

På Gaffelseglet 37 väntar denna underbara och perfekt planerade lägenhet. Genomgående exklusiva materialval, stilrena detaljer och en generös takhöjd är vad som utmärker bostaden. Tillgång finns även till fastighetens gemensamma takterass. Det moderna köket går i en ljus kulör och är från Marbodal med köksutrustning från Electrolux. Badrummet är rymligt och bland annat utrustat med härlig golvvärme samt kombinerad tvättmaskin/torktumlare för maximal komfort.

Fastigheten är belägen på en trafiksnål gata med naturskön grönska runtom. Här bor du med några minuters promenadavstånd till pendeltågsstationen Vega från vart du kan ta dig in till city på cirka 20 minuter. Vega är ett växande område och utgångspunkten när Vega planerats har varit att skapa en levande stadsmiljö där det ska vara nära till bland annat service, skolor och natur. Här bor man även med bekvämt avstånd till Haninge Centrum där det finns flertalet matbutiker och restauranger.

Välkomna att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Visa mer
Slutpris

1 695 000 kr

Ansvarig mäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.