Farstavägen 175,4tr Farsta
Farsta

Farstavägen 175,4tr

Högt upp i huset med inglasad balkong, renoverat kök och hiss!

Såld

Högt upp i huset med inglasad balkong, renoverat kök och hiss!

Välkomna till denna trivsamma tvåa med centralt läge i Farsta Centrum. Under åren har säljarna låtit renoverad bostaden med nya ytskikt och ett renoverat och välutrustat kök. Mycket bra kök med matplats för 4-6 personer. Lättmöblerat och ljust vardagsrum med utgång till den inglasade balkongen som erbjuder skön kvällssol. Sovrum med plats för dubbelsäng och flera garderober. Rymligt badrum med badkar och förberett för tvättmaskin för den som önskar. Bra förvaring genom rymlig klädkammare i hallen samt gott om plats för garderober eller annat möblemang. Hissen tar er både upp till bostaden samt till vindsförrådet som ingår med lägenheten. Trevlig förening som erbjuder parkering, föreningslokal för olika evenemang samt tvättstuga på entréplan. Mysig gård med pergola och grillplats att njuta av när vädret tillåter samt en lekplats för barnen att roa sig med.

Perfekt läge i Farsta med hissen som tar er ner till Farsta centrums utbud med bra köpcenter och t-bana och bussar. Promenerar ni en bit bort finner ni två badsjöar Drevviken och Magelungen som erbjuder mysiga promenadstråk, bad och skridskoåkning på vintrarna. Här har ni även Farstahallen som erbjuder simning, gym, yoga, dans, boxning och pingis.

Varmt välkomna till våra visningar!

Visa mer
Slutpris

2 500 000 kr

Ansvarig mäklare

My Lundberg

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare
Assisterande

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.