Larsbodavägen 76,1tr Farsta
Farsta

Larsbodavägen 76,1tr

Centralt belägen tvåa med stilrent kök och renoverat badrum.

Såld

Centralt belägen tvåa med stilrent kök och renoverat badrum.

Hjärtligt välkomna till den välplanerade tvåa i centralt läget till Farsta Centrum och dess goda kommunikationer. Här erbjud ni att bo i en renoverad och modern tvåa med fint kök med matplats för flera personer och ett renoverat och snyggt badrum från 2016 med dusch. Med hiss i huset finner ni denna mysiga lägenhet med balkong i soligt läge mot den trivsamma gården. Balkongen är inglasad sedan något år vilket även förlänger säsongen och passar perfekt för er som gillar att odla. Lättmöblerat vardagsrum med plats för soffa och mediamöbel. Sovrum med plats för dubbelsäng och garderober för den som önskar. Mycket trivsamt läge till Farsta centrum som erbjuder ett stort utbud tack vare det finta köpcenter som byggts om genom åren. Här finner ni det mesta. med endast några minuteras promenad kommer ni även till tunnelbanans gröna linje och ett stort utbud av bussar som tar er åt flera håll. I denna förening bor ni med granne med alltifrån unga singlar till äldre och givetvis även barnfamiljer. Föreningen består av två hus med tvättmaskin, cykel - och barnvagnsrum. Trevlig gård utanför med sittplatser och grillmöjligheter. Lågt belånad förening som har funnits med sedan starten då husen byggdes på sent 50-tal. Till lägenheten ingår det ett källarförråd och bostaden är även försedd med en säkerhetsdörr.

Ett stopp åt andra hållet så är ni i Farsta Strand med pendeltåget som tar er längre ut. En kort promenad bort finner ni lekplatser, förskolor och skolor, bland annat Adolf Fredriks grundskola. Dessutom två badsjöar Drevviken och Magelungen som erbjuder mysiga promenadstråk, bad och skridskoåkning på vintrarna. Farsta Gård vid Magelungen och Café Kristinahuset har blivit mycket omtyckta caféer med härliga luncher och annat.

Hjärtligt välkomna att anmäla er ert intresse!

Visa mer
Slutpris

2 660 000 kr

Ansvarig mäklare

My Lundberg

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.