Såld lägenhet på Filipstadsbacken 24,3tr i Farsta strand
Farsta strand

Filipstadsbacken 24,3tr

Inglasad balkong i soligt sydvästläge & skogsdunge på andra sidan mot sovrummen!

Såld

Inglasad balkong i soligt sydvästläge & skogsdunge på andra sidan mot sovrummen!

Välkomna till populära Filipstadsbacken! Några minuters promenad från Farsta Strand finner ni denna trea med inglasad balkong i soligt sydvästläge. Trivsamt kök med bekvämligheter såsom diskmaskin och gott om arbetsyta. Här finns även plats för matbord och stolar för cirka 4 personer. Ljust och fint vardagsrum med plats för soffgrupp och matbord. Här finns utgång till balkongen. Två lättmöblerade sovrum med plats för dubbelsäng och förvaring. Rymlig och praktisk hall med klädkammare med gott om förvaring för den som önskar. Äldre och helkaklat badrum med duschhörna. Lägenheten är försedd med säkerhetsdörr. Trivsam förening med mycket låg belåningsgrad!

I Farsta Strand finner ni goda kommunikationer genom flera bussar, grön tunnelbanelinje samt pendeltåget som snabbt tar er in till City på ca en kvart. För den shoppingsugne bor ni även nära Farsta köpcenter som erbjuder en stor galleria med matbutiker, kläder, frisörer och allt annat man kan tänkas behöva. Området erbjuder flera förskolor och grundskolor samt två sjöar och grönområden. Sjön Magelungen vid Ågesta samt Drevviken som ligger i anslutning till Stortorp och Sköndal. Vackra promenadstråk, elljusspår för motionären och golfbana finner ni även här, samt ett utegym som ligger vid Ågesta Golfklubb.

Varmt välkomna till våra visningar!

Visa mer
Slutpris

2 500 000 kr

Ansvarig mäklare

My Lundberg

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare
Ansvarig mäklare
Har du frågor om den här bostaden? Kontakta oss på 08-30 60 09 farsta@smh.se

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.