SKOGÅS

Storvretsvägen 19

Trevlig 2:a med närhet till sjön Drevviken!

Trevlig 2:a med närhet till sjön Drevviken!

Nu finns det chans att förvärva denna underbara lägenhet med 51 perfekt planerade kvadratmeter! Bostaden kännetecknas av ett modernt kök, rymligt vardagsrum, praktisk planlösning samt en trevlig balkong. Här finner man även ett helkaklat badrum, sovrum med fönster mot balkongen och en hall med goda förvaringsmöjligheter. För den som önskar ytterligare förvaringsmöjligheter så hör även ett förråd samt en matkällare till bostaden.

Här bor man i en stabil och omtyckt förening beläget på en trafiksnål gata med naturskön grönska runtomkring. Från bostaden har man några minuters promenadavstånd till Skogås centrum med närservice och pendeltåg. Skogås är ett trevligt område rikt på både skog och natur med fina strövområden samt flertalet badplatser. Vintertid plogas bana för långfärdsskridsko på både Magelungen och Drevviken som sommartid erbjuder både strand- och klippbad. I området finns även rika möjligheter till fritidsaktiviteter med simhall, padelbana, tennisbana, badmintonbanor och fotbollsplaner.

Välkomna att kontakta ansvarig mäklare Anneli Cederlund för mer information!

Visa mer

SNABBFAKTA

  • Boarea: 51 kvm
  • Antal rum: 2 rum
  • Våning: 1 av 4, hiss finns
  • Avgift: 2 763 kr Inklusive värme och vatten
  • Förening: Brf Grannporten
  • Byggnadsår: 1966
  • Område: SKOGÅS, Huddinge
COVID-19

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmalan
Ansvarig mäklare

Anneli Cederlund

Reg. fastighetsmäklare

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Välkomna!

På Storvretsvägen 19 i Skogås finns denna trevliga 2:a. Här bor man med närhet till natur, trevliga promenadstråk, badplatser, goda kommunikationer samt service!

Visa mer

Vardagsrum

Ljust och öppet vardagsrum med ljusa väggar. Utrymme finns att möblera med förslagsvis soffa, soffbord och tv-möbel. Vardagsrummet har fönsterpartier åt två håll vilket gör bostaden riktigt ljus och trivsam och bidrar till den trevliga atmosfären.

COVID-19
Visa mer

Kök

Modernt och stilrent kök som totalrenoverades så sent som år 2019. De vita köksluckorna bryter av snyggt mot det svarta kaklet och den mörkspräckliga bänkskivan. Här finns gott om förvaringsutrymme i både över- samt underskåp. Den maskinella utrustningen består av kyl/frys, spis, fläkt, ugn och mikrovågsugn. Plats finns här för matbord att duka upp för ca 4-6 personer intill fönstret.

Visa mer

Balkong

Balkongen nås från köket och är generös i storlek. Plats finns för utemöbler och även växter för den med gröna fingrar. Här kommer många stunder att spenderas!

Visa mer

Sovrum

Rymligt sovrum beläget i ett rofyllt läge fritt från insyn. Sovrummet nås idag från hallen men det finns även en dörr till köket som i dagsläget inte kan användas på grund av att kyl/frys står för i köket.

Visa mer

Hall

När man kliver in i bostaden så möts man av en välkomnande hall med ljusa väggar. Här finns en hatthylla med utrymme till att hänga av sig ytterkläder. I hallen finns även flertalet garderober och för den som önskar ytterligare förvaringsmöjligheter hör även ett förråd samt matkällare till lägenheten.

Visa mer

Badrum

Praktiskt och helkaklat badrum med vitt kakel och klinker i en blå nyans. Här finns handfat, spegelskåp, badkar och wc.

Visa mer

Planskisser

Omgivning

Allmänt om området

Skogås är ett trevligt område rikt på både skog och natur med fina strövområden samt flertalet badplatser. Vintertid plogas bana för långfärdsskridsko på både Magelungen och Drevviken som sommartid erbjuder både strand- och klippbad. I området finns även rika möjligheter till fritidsaktiviteter med simhall, padelbana, tennisbana, badmintonbanor och fotbollsplaner.

I Skogås finns ett flertal skolor: Mörtviksskolan, Edboskolan, Skogåsskolan och Vretskolan. Det finns även ett gymnasium: Östra gymnasiet. Det finns flera kommunala och enskilda förskolor i närområdet.

Kommunikation

I Skogås centrum finns det pendeltåg som tar cirka 25 minuter in till Stockholm City. Från Storvretsvägen eller Skogås Centrum går även buss mot bland annat Farsta centrum från vart man kan ta sig vidare med tunnelbana. I Skogås finns även bra bussförbindelser mot bl.a. Länna, Huddinge och Haninge.

Närservice

I Skogås centrum finns bland annat två välsorterade livsmedelsbutiker, apotek, bibliotek, frisör, caféer och restauranger. Här finns även postombud, gym, trafikskola och en kyrka. En kvart från Skogås med antingen buss eller bil tar man sig även till Farsta Centrum som är ett mycket populärt centrum med sina c:a 150 butiker och restauranger. Här samsas matbutiker, Systembolag, klädbutiker och inredningsbutiker med caféer och restauranger m.m. Här finns också bland annat vårdcentral, tandvård, banker, spelbutiker, begravningsbyrå och postcenter. Sommartid förekommer också en trevlig torghandel med blommor och frukt.

HITTA BOSTADEN

EN PLATS I SOLEN

Drömmer du om ett boende i utlandet? SMH Estate hjälper dig genom hela resen, från att hitta det perfekta objektet till kontraktsskrivning och allt runt omkring.

SMH Estate

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.