Storvretsvägen 19 SKOGÅS
SKOGÅS

Storvretsvägen 19

Trevlig 2:a med närhet till sjön Drevviken!

Såld

Trevlig 2:a med närhet till sjön Drevviken!

Välkomna att kontakta ansvarig mäklare för visning!

Nu finns det chans att förvärva denna underbara lägenhet med 51 perfekt planerade kvadratmeter! Bostaden kännetecknas av ett modernt kök, rymligt vardagsrum, praktisk planlösning samt en trevlig balkong. Här finner man även ett helkaklat badrum, sovrum med fönster mot balkongen och en hall med goda förvaringsmöjligheter. För den som önskar ytterligare förvaringsmöjligheter så hör även ett förråd samt en matkällare till bostaden.

Här bor man i en stabil och omtyckt förening beläget på en trafiksnål gata med naturskön grönska runtomkring. Från bostaden har man några minuters promenadavstånd till Skogås centrum med närservice och pendeltåg. Skogås är ett trevligt område rikt på både skog och natur med fina strövområden samt flertalet badplatser. Vintertid plogas bana för långfärdsskridsko på både Magelungen och Drevviken som sommartid erbjuder både strand- och klippbad. I området finns även rika möjligheter till fritidsaktiviteter med simhall, padelbana, tennisbana, badmintonbanor och fotbollsplaner.

Visa mer
Slutpris

1 795 000 kr

Ansvarig mäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.