Handen

Idunvägen 2

Charmig gavellägenhet högst upp i huset!

Till salu

Charmig gavellägenhet högst upp i huset!

På Idunvägen 2 väntar denna underbara och perfekt planerade lägenhet högst upp i huset. Bostaden präglas av öppna sällskapsytor, stora fönster intill naturen samt en inglasad balkong. Här finner ni ett modernt kök, badrum med tvättmaskin, ett ljust och öppet vardagsrum samt ett rofyllt sovrum. Här bor man i en omtyckt förening med bland annat 2 tvättstugor, bastu och gym.

Fastigheten är belägen på en trafiksnål gata med naturskön grönska runtom. På cirka 10 minuters promenadavstånd tar man sig till pendeltågsstationen Handen från vart man når Stockholm central på cirka 20 minuter. Vidare når man Haninge centrum på cirka 5-10 minuters gångavstånd som erbjuder bland annat livsmedelsbutiker, apotek, bibliotek och affärer. Ett stenkast från bostaden finner man även naturområdet Rudan med strövområde, sjöar och utegym.

Välkomna att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Visa mer

SNABBFAKTA

  • Boarea: 60 kvm
  • Antal rum: 2 rum
  • Våning: 3 av 3
  • Avgift: 4 082 kr Inklusive värme, vatten kabel-tv (basutbud), bredband samt den fasta avgiften för ip-telefoni. Observera att ett obligatorisk tillägg för el tillkommer utöver månadsavgiften.
  • Förening: HSB Brf Runstenen
  • Byggnadsår: 1963, Nybyggnadsår
  • Område: Handen, Haninge
COVID-19
Utgångspris

1 795 000 kr

Visningar

3 Okt 10:00 - 10:30
Föranmäl er gärna till visning. Görs via mäklarens hemsida. Varmt välkomna!
4 Okt 18:15 - 18:45
Föranmäl er gärna till visning. Görs via mäklarens hemsida. Varmt välkomna!
Ansvarig mäklare

Anneli Cederlund

Reg. fastighetsmäklare

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Välkomna!

Välkomna till Idunvägen 2, en bostad om 60 perfekt planerade kvadratmeter! Här bor man omkring grönska i en välskött och omtyckt bostadsrättsförening.

Visa mer

Vardagsrum

Stort vardagsrum med fönster i två väderstreck vilket gör bostaden riktigt ljus och trivsam. Här finns utrymme att möblera med förslagsvis soffa, soffbord och tv-möbel. Plats finns även för matgrupp intill fönstret med grönska precis utanför.

COVID-19
Visa mer

Balkong

Från vardagsrummet nås balkongen där utrymme finns för utemöbler och växter för den med gröna fingrar. Balkongen är inglasad och utrustad med infravärme vilket gör den till ett extrarum året om. Här kommer många stunder att tillbringas!

Visa mer

Sovrum

Sovrummet har ett rofyllt läge och plats finns för dubbelsäng och förslagsvis en byrå. Längs ena väggen finns även garderobsförvaring. Ena delen av rummet används idag som ett hemmakontor.

Visa mer

Kök

Smakfullt och modernt kök i fin färgskala. Här har man god arbetsyta och bra förvaringsutrymme i över- och underskåp. Den maskinella utrustningen består av kyl/frys, diskmaskin, spis, fläkt och ugn.

Visa mer

Hall

Välkomnande hall med ljusa väggar och parkettgolv. I hallen finns utrymme att hänga av ytterkläderna i flertalet garderober. För den som önskar ytterligare förvaringsmöjligheter finns även ett källarförråd som hör till bostaden.

Visa mer

Badrum

Ljust badrum utrustat med toalett, badkar, handfat, handdukstork, spegelskåp samt tvättmaskin. I badrummet finns även ett fönster för vädring.

Visa mer

Planskisser

Omgivning

Allmänt om området

Handen är ett trivsamt område i södra Stockholm tillhörande Haninge kommun. Området är rikt på både skog och natur med fina strövområden. Det finns flera badplatser och bra fiske på gång- och cykelavstånd. I Haninge finns även rika möjligheter till fritidsaktiviteter med simhall, padelbanor, tennisbanor, och fotbollsplaner. I Rudan friluftsområde finns promenadvänliga skogar, stora ängar, två sjöar, utegym och vintertid även elljusspår. I närliggande Tyresta naturreservat finns natursköna strövarområden och ett mysigt café. Haninge centrum är ett ljust och modernt köpcentrum med ett 60-tal butiker, post, bank, polis, apotek, systembolag, huvudbibliotek, restauranger med mera. Ett handelsområde, beläget inom gång- och cykelavstånd, ligger i anslutning till Handens trafikplats och innefattar bland annat Biltema, Port73, Coop Forum och Ica MAXI.

Kommunikation

I Haninge finns en pendeltågsstation som tar dig till Stockholm central på cirka 20 minuter. Det finns även bussar mot bland annat Länna handelsplats och Jordbro. För dig som är bilburen tar väg 73 dig bekvämt till och från såväl Stockholm city som Nynäshamn.

Handens bussterminal ligger vid pendeltågsstationen, och en rad olika busslinjer täcker in både närområdet och grannkommunerna. Handen har ett väl utbyggt system av gång- och cykelvägar.

Närservice

Handen har en väl utbyggd barnomsorg och grundskola. Här finns också Fredrika Bremergymnasiet, restaurangskola, Komvux, Kunskapslyftet, Fria gymnasieskolan och Walters gymnasium.

HITTA BOSTADEN

EN PLATS I SOLEN

Drömmer du om ett boende i utlandet? SMH Estate hjälper dig genom hela resen, från att hitta det perfekta objektet till kontraktsskrivning och allt runt omkring.

SMH Estate

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.