SKOGÅS

Loftvägen 14

Trivsam 2:a högst upp i huset!

Till salu

Trivsam 2:a högst upp i huset!

På Loftvägen 14 i populära Brf Skogås 3 finns denna välplanerade bostad högst upp i huset. Här bor man i ett lugnt läge med omkringliggande naturområden. I bostaden finns ett insynsskyddat vardagsrum med stort fönsterparti och plats för större soffgrupp och mediamöbel, ett rymligt sovrum med utgång till balkongen i söderläge, ett praktiskt kök, ett helkaklat badrum, en hall med gott om förvaringsutrymme samt en klädkammare.

Föreningen är välskött och omtyckt och som boende har man närhet till det mesta. På cirka 10 minuters promenadavstånd tar man sig till pendeltåget i Skogås centrum som vidare tar cirka 20 minuter in till T-centralen. Buss finns också cirka 400 m från bostaden som bland annat går mot Farsta Centrum där tunnelbana finns. Skogås är ett trevligt område rikt på både skog och natur med fina strövområden samt flertalet badplatser. Vintertid plogas bana för långfärdsskridsko på både Magelungen och Drevviken som sommartid erbjuder både strand- och klippbad. I området finns även rika möjligheter till fritidsaktiviteter med simhall, padelbana, tennisbana, badmintonbanor och fotbollsplaner.

Välkomna att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Visa mer

SNABBFAKTA

  • Boarea: 65.8 kvm
  • Antal rum: 2 rum
  • Våning: 4 av 4, hiss finns
  • Avgift: 3 377 kr Inklusive värme, vatten och kabel-TV basutbud
  • Förening: Brf Skogås nr 3
  • Byggnadsår: 1965
  • Område: SKOGÅS, Huddinge
COVID-19
Utgångspris

1 795 000 kr

Visningar

3 Okt 12:00 - 12:30
Föranmälan till visning krävs. Görs via mäklarens hemsida. Varmt välkomna!
Ansvarig mäklare

Anneli Cederlund

Reg. fastighetsmäklare

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Välkomna!

Välkomna till Loftvägen 14 och en bostad om 65,8 perfekt planerade kvadratmeter! Här bor man högst upp i huset med en balkong i söderläge!

Visa mer

Vardagsrum

Trevligt och öppet vardagsrum med stort fönsterparti vilket gör bostaden ljus och trivsam samt bidrar till en trevlig atmosfär. Plats finns här att möblera med förslagsvis soffa, soffbord och tillhörande mediemöbel.

COVID-19
Visa mer

Sovrum

Rymligt sovrum i ett rofyllt läge skyddat från insyn. Här finns plats för en dubbelsäng, nattduksbord och förslagsvis en byrå.

Visa mer

Balkong

Från sovrummet nås balkongen där plats finns för bord, stolar och växter för den med gröna fingrar. Balkongen är belägen i söderläge vilket innebär många soltimmar. Här kommer många stunder att tillbringas!

Visa mer

Kök & matplats

Praktiskt och ljust kök med gott om förvaringsutrymme i både över- och underskåp. Den maskinella utrustningen består av kyl/frys, diskmaskin, spis, fläkt och ugn. Mellan kök och vardagsrum finns en matplats med utrymme att duka upp för ca 4-6 personer. Möjlighet finns även för ett långbord om många gäster ska bjudas över.

Visa mer

Hall

Välkomnande och rymlig hall med plats för att hänga av ytterkläder i garderoben. Gott om utrymme finns även i klädkammaren som förenklar klädförvaringen.

Visa mer

Badrum

Helkaklat badrum som är generöst i storlek. Badrummet är utrustat med toalett, badkar, handfat samt spegelskåp. Badrummet är även förberett för insättning av tvättmaskin för den som önskar. Föreningen står inför ett stambyte med inkluderad badrumsrenovering. Upphandling pågår och start sker troligtvis vinter/vår 2022 (information från föreningen 2021-07-01).

Visa mer

Planskisser

Omgivning

Allmänt om området

Skogås är ett trevligt område rikt på både skog och natur med fina strövområden samt flertalet badplatser. Vintertid plogas bana för långfärdsskridsko på både Magelungen och Drevviken som sommartid erbjuder både strand- och klippbad. I området finns även rika möjligheter till fritidsaktiviteter med simhall, padelbana, tennisbana, badmintonbanor och fotbollsplaner.

I Skogås finns ett flertal skolor: Mörtviksskolan, Edboskolan, Skogåsskolan och Vretskolan. Det finns även ett gymnasium: Östra gymnasiet. Det finns flera kommunala och enskilda förskolor i närområdet.

Kommunikation

I Skogås centrum finns det pendeltåg som tar cirka 20 minuter in till Stockholm City. Från Storvretsvägen eller Skogås Centrum går även buss mot bland annat Farsta centrum från vart man kan ta sig vidare med tunnelbana. I Skogås finns även bra bussförbindelser mot bl.a. Länna, Huddinge och Haninge.

Närservice

I Skogås centrum finns bland annat två välsorterade livsmedelsbutiker, apotek, bibliotek, frisör, caféer och restauranger. Här finns även postombud, gym, trafikskola och en kyrka. En kvart från Skogås med antingen buss eller bil tar man sig även till Farsta Centrum som är ett mycket populärt centrum med sina c:a 150 butiker och restauranger. Här samsas matbutiker, Systembolag, klädbutiker och inredningsbutiker med caféer och restauranger m.m. Här finns också bland annat vårdcentral, tandvård, banker, spelbutiker, begravningsbyrå och postcenter. Sommartid förekommer också en trevlig torghandel med blommor och frukt.

HITTA BOSTADEN

EN PLATS I SOLEN

Drömmer du om ett boende i utlandet? SMH Estate hjälper dig genom hela resen, från att hitta det perfekta objektet till kontraktsskrivning och allt runt omkring.

SMH Estate

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.