Filipstadsbacken 36,1tr Farsta strand
Farsta strand

Filipstadsbacken 36,1tr

Trivsam trea med renoveringsmöjligheter och inglasad balkong!

Såld

Trivsam trea med renoveringsmöjligheter och inglasad balkong!

Välkomna till trevliga Filipstadsbacken! Några minuters promenad från Farsta Strand finner ni denna trea med inglasad balkong. Bostaden är i behov av renovering och här har ni möjlighet att sätta er egen prägel. Kök med öppen planlösning mot vardagsrummet. Här finns matplats för ca 4-8 personer. Ljust och fint vardagsrum i gavel med ljusinsläpp från två håll med utgång till balkongen. Två lättmöblerade sovrum med plats för dubbelsäng och förvaring. Rymlig hall med platsbyggda garderober. Här finns även en praktisk klädkammare med ytterligare förvaring för den som önskar. Äldre badrum med duschhörna. Stabil och populär förening med låg belåningsgrad. Lägenheten är försedd med säkerhetsdörr.

I Farsta Strand finner ni goda kommunikationer genom flera bussar, grön tunnelbanelinje samt pendeltåget som snabbt tar er in till City på ca en kvart. För den shoppingsugne bor ni även nära Farsta köpcenter som erbjuder en stor galleria med matbutiker, kläder, frisörer och allt annat man kan tänkas behöva. Området erbjuder flera förskolor och grundskolor samt två sjöar och grönområden. Sjön Magelungen vid Ågesta samt Drevviken som ligger i anslutning till Stortorp och Sköndal. Vackra promenadstråk, elljusspår för motionären och golfbana finner ni även här, samt ett utegym som ligger vid Ågesta Golfklubb.

Varmt välkomna att anmäla ert intresse.

Visa mer
Slutpris

2 525 000 kr

Ansvarig mäklare

My Lundberg

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.