Havsörnsvägen 6,1tr Fagersjö
Fagersjö

Havsörnsvägen 6,1tr

Välplanerad trea med renoverade ytskikt och balkong i västerläge!

Såld

Välplanerad trea med renoverade ytskikt och balkong i västerläge!

Hjärtligt välkomna till denna trivsamma trea med balkong i västerläge! Lättmöblerat vardagsrum med plats för soffgrupp och bokhyllor. Praktiskt kök med utgång till balkongen i härligt västerläge. Här finns plats för mindre bord och stolar. I köket finns plats för matbord och stolar för ca 4-6 personer. Rymliga sovrum med plats för säng, nattduksbord och skrivbord. Det andra sovrummet passar perfekt som barn- eller kontorsrum. Kaklat badrum med duschhörna. Till lägenheten ingår det ett vindsförråd.

I Fagersjö erbjuds ni att bo kring fin natur med sjön Magelungen en bit bort. Magelungen erbjuder trevliga promenadstråk, bad samt skridskoåkning med plogad bana på vintrarna. Längre bort finner ni Ågesta Friluftsområde med elljusspår, utegym och golfbana. Fagersjö består av blandad bebyggelse såsom lägenheter, radhuslängor och villor. I området finns flera förskolor och en grundskola (Fagersjöskolan) åk F-6. För er som inte är bilburna tar ni med buss 165 och 167 till Farsta C, Älvsjö station och Högdalen C. Närmaste matbutik finner ni strax utanför huset och för större utbud finns bussar till Farsta Köpcenter och Högdalens Centrum.

Välkomna till våra visningar!

Visa mer
Slutpris

2 350 000 kr

Ansvarig mäklare

My Lundberg

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.