Vallmyravägen 4A Länna
Länna

Vallmyravägen 4A

Väl omhändertagen familjevilla med lättskött hörntomt.

Såld

Väl omhändertagen familjevilla med lättskött hörntomt.

I populära Länna ligger denna välskötta 50-tals villa som genomgått en större utbyggnad med modernisering under 2015, så släpp tanken på kostsamma och omfattande renoveringar – här är det bara att flytta in och börja trivas från första stund. Friköpt hörntomt om 1148 kvm med soligt läge. Här bor du med idyllisk småstadskänsla och med storstaden på bekvämt avstånd. I den lättskötta trädgården finns gott om plats för grillkvällar med familj och vänner, samt givetvis barnens studsmatta. Stenlagd uppfart med plats för två bilar, samt en härlig trädäckad terrass utanför entrén. Bergvärme ger låga driftskostnader, och självklart finns fiber indraget.
På entréplan finns det välutrustade köket, ett rymligt vardagsrum, 3-4 sovrum, badrum, klädkammare/kontor samt tvättstuga med separat entré – perfekt för leriga barn och hundar! Källarplan bjuder på ytterligare ett badrum, gym/hobbyrum, pannrum samt flera förrådsutrymmen. Vallmyravägen ligger i Lännas äldre del och har en härlig familjär stämning. Härifrån har man nära till såväl buss som mataffärer, samt förskola tvärsöver gatan. Här möts man av fantastisk grönska och närhet till natur med möjlighet till bad, fiske och paddling. Det är promenadavstånd till Länna Handelsplats och Skogås centrum bägge med bra utbud av både mataffärer och butiker. I Skogås finns det även pendeltåg som tar dig in till Stockholms centrum på ca 20 min. Kort och gott - här finns alla förutsättningar för ett bekvämt boende. Huset är besiktigat och dolda fel försäkrat.
Välkommen hem!

RUMSBESKRIVNING
Välkommen in! Här landar fötterna direkt på ett ekparkettgolv, vilket enhetligt löper vidare i resten av entréplan. Hallen är rymlig och dina ytterkläder hängs av i hatthyllan invid den stora välkomnande öppna spisen. Direkt utanför din ytterdörren finns husets stora trädäckade terrass, samt även en separat entré till tvättstugan.
Fortsätter du intill höger når du det stilrena köket med vita kökssnickerier och rostfria vitvaror. Köket är utrustat med kyl/frys, induktionshäll, kolfilterfläkt, inbyggnadsugn, inbyggd mikro samt integrerad diskmaskin. Här finns gott om både arbetsyta, förvaring och plats för middagsgästerna. Från köket finns dörr till den helkaklade tvättstugan med tvättpelare (tvättmaskin Bosch & kondenstumlare Siemens) samt en tvättho. Här finns också en extra frys (Matsui). Kaklade väggar och eluppvärmt klinkergolv.
Tar du vänster från hallen så leds du vidare till det rymliga vardagsrummet som ger plats för soffor, bokhyllor, tv-möblemang och hela fredagsmyssällskapet! Beroende på familjens behov - här finns 3 till fyra sovrum, varav två har infällda spotlights samt skjutdörrsgarderober. Här finns också en klädkammare som i dagsläget används som kontor samt ett av två badrum. Badrummet bjuder på helkaklade väggar och ett klinkergolv med behaglig golvvärme. Här finns badkar, toalett, handfat med underskåp, badrumsskåp med spegel, handdukstork samt ett vägghängt högskåp. Infällda spotlights i taket. I hallen utanför finns dubbla altandörrar i helglas som leder ut till terrassen och suddar ut gränsen mellan inne och ute.
Ta trappan ned från hallen till källarplan. Här finns hobbyrum/gym, pannrum samt flertalet förråd. Här finns även husets andra helkaklade badrum med skönt eluppvärmt klinkergolv. Dusch med stilrena glasväggar, toalett, handfat med underskåp, spegel med belysning samt handdukstork. Infällda spotlights i taket.

Visa mer
Slutpris

7 240 000 kr

Ansvarig mäklare

Nina Eklund

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.