Forshagagatan 28,2tr Farsta
Farsta

Forshagagatan 28,2tr

Välkomna till denna 3:a med inglasad balkong i lummigt sydvästläge!

Såld

Välkomna till denna 3:a med inglasad balkong i lummigt sydvästläge!

Hjärtligt välkomna till denna trea med inglasad balkong i härligt sydvästläge. Ljust och lättmöblerat vardagsrum med utgång till den inglasade balkongen. Praktiskt kök med arbetsytor och plats för matbord för 4 personer. Två sovrum med plats för säng, skrivbord och garderober. Stambytt och helkaklad badrum med duschhörna. Rymlig hall med goda förvaringsmöjligheter genom hatthylla och platsbyggda garderober. Visst behov av ytskiktsrenovering.

Bra läge i Farsta med en kort promenad bort till hela Farsta centrums utbud med bra köpcenter och t-bana och bussar. Promenerar ni vidare finner ni dessutom två badsjöar Drevviken och Magelungen som erbjuder mysiga promenadstråk, bad och skridskoåkning på vintrarna. Här har ni även Farstahallen som erbjuder simning, gym, yoga, dans, boxning och pingis. Här finns även innebandy. Med cirka 15 minuters promenad erbjuds även hockeyhallen med generösa tider för allmänhetens åkning på Farsta IP.

Hjärtligt välkomna att anmäla er till visning.

Visa mer
Slutpris

2 800 000 kr

Ansvarig mäklare

My Lundberg

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.