Nykroppagatan 21,-1tr Farsta
Farsta

Nykroppagatan 21,-1tr

Renoveringsmöjlighet!

Såld

Renoveringsmöjlighet!

Nu finns tillfälle att förvärva denna etta i populär förening med uteplats i söderläge. Här har ni möjlighet att sätta er personliga prägel och bostaden är i stort behov av renovering. Ni välkomnas till en hall med förvaringsmöjligheter och ett stambytt och kaklat badrum. Trivsam planlösning med allrum som ger plats åt säng, soffa och mediamöbel. Kök med plats för matbord och stolar. I anslutning till allrummet finner ni utgången till den härliga uteplatsen i soligt söderläge.

Här bor man i en stabil och populär förening med mysiga gårdar och lekplatser för barnen. Föreningen är gammal och registrerades 1957. Fyra tvättstugor finns till förfogande samt en föreningslokal, mindre motionsrum med mera.

Mysigt läge i Farsta med en kort promenad bort till hela Farsta centrums utbud med bra köpcenter och t-bana och bussar. Promenerar ni vidare finner ni dessutom två badsjöar Drevviken och Magelungen som erbjuder mysiga promenadstråk, bad och skridskoåkning på vintrarna. Här har ni även Farstahallen som erbjuder simning, gym, yoga, dans, boxning och pingis.

Välkomna att kontakta mig för mer information!

Visa mer
Slutpris

1 710 000 kr

Ansvarig mäklare

My Lundberg

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.