Såld lägenhet på Ekebergabacken 2B, 6 tr i Farsta
Farsta

Ekebergabacken 2B, 6 tr

Modern och rymlig trea med badrocksavstånd till sjön Drevviken.

Såld

Modern och rymlig trea med badrocksavstånd till sjön Drevviken.

Välkomna till denna mycket ljusa gaveltrea, högst upp i hus byggt 2006, och med sjön Drevviken och omgränsande natur runt husknuten. Det första som fångar din uppmärksamhet är de stora fönsterpartierna som berikar bostaden med ljuvligt dagsljus. Den uppskattade öppna utformningen mellan kök och vardagsrum får dig att trivas än mer! Rummets storlek gör det lätt att möblera för såväl matmöblemang som soffhörna. Har ni gäster över är det en perfekt planlösning, då ni kan mingla med dem, samtidigt som ni kan hålla ett öga på maten. Två rymliga sovrum, varav ett har utgång till den inglasade balkongen. Här finns också ett fräscht badrum med tvättmaskin och torktumlare samt god förvaring i klädkammare, garderober & källarförråd (ca 5 kvm). Flexibel inflyttning.
Bra busskommunikationer finns strax utanför porten – du kan ta bussen till Farsta centrum eller Farsta strand där pendeltåget trafikerar. På promenadavstånd (10 minuter) når ni Farsta centrum med dess stora utbud av butiker, service, t-bana & bussar. Trevliga Sköndals centrum med butiker & service finns också i närområdet.
Sjön Drevviken och även närbelägna sjön Magelungen bjuder på naturupplevelser, avkopplande strövområden med bad, samt skid- och elljusspår. I Ågesta (5 min med bil) finns även 27-håls golfbana.
Välkommen hem!

Visa mer
Slutpris

3 300 000 kr

Ansvarig mäklare

Nina Eklund

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.