Russinvägen 89 Hökarängen
Hökarängen

Russinvägen 89

Fantastisk 2:a med balkong i sydvästligt läge!

Såld

Fantastisk 2:a med balkong i sydvästligt läge!

Välkomna till denna fantastiska 2:a med balkong i solsäkert läge intill grönska! Bostaden har ett genomgående rikligt ljusinsläpp och en tilltalande planlösning. Här finner man ett ljust och öppet vardagsrum, ett rofyllt sovrum, helkaklat badrum och ett stilrent kök med plats att duka upp för flertalet gäster. I denna bostad finns gott om förvaringsutrymme i de platsbyggda garderoberna och för den som önskar ytterligare förvaringsmöjligheter finns ett förråd som hör till bostaden.

Här bor man i en välskött och omtyckt bostadsrättsförening med några minuters promenadavstånd till trivsamma Hökarängen centrum där det finns närservice, caféer och restauranger. Närhet till natursköna Fagersjöskogen med belysta löpspår, Hökarängsbadet och Farsta centrum med allt ifrån butiker, mataffärer, caféer och restauranger. På cirka 5-10 minuters promenadavstånd tar man sig till tunnelbanans gröna linje som tar dig innanför tullarna på bara 20 minuter.

Välkomna att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Visa mer
Slutpris

2 700 000 kr

Ansvarig mäklare
Anneli Cederlund

Anneli Cederlund

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.