Kubbegatan 18 Sköndal
Sköndal

Kubbegatan 18

Charmig minitvåa med närhet till sjön Drevviken!

Såld

Charmig minitvåa med närhet till sjön Drevviken!

På Kubbegatan 18 väntar denna underbara och perfekt planerade lägenheten. Öppna sällskapsytor, en smart sovalkovsdel samt stora fönster med gott om ljusinsläpp är vad som utmärker bostaden. Här finner ni ett trevligt kök med matplats för cirka 4 personer, ett helkaklat badrum och ett ljust vardagsrum med rofylld utsikt över trädtoppar.

Här bor man i en omtyckt förening med närhet till Sköndal centrum som erbjuder livsmedelsbutik, apotek, bibliotek med mera. Ett stenkast från bostaden finner ni naturområden samt sjön Drevviken som under sommartid erbjuder ett flertal badstränder och under vintern en plogad skridskobana om vädret tillåter. Vid sjön har man även låtit bygga utegym och här finns även ett handikappsbad. Här finner ni även det anrika huset Café Kristinahuset som ligger vackert vid sjön och erbjuder goda luncher och festevenemang. Lite längre bort når ni även det populära Flatenbadet för den som vill ha variation. Goda bussförbindelser till Gullmarsplan ca var 15:e minut, Farsta, och Hökarängen m.m i närheten.

Observera att bostaden i föreningens lägenhetsförteckning är registrerad som 2 rum men utrymmet benämnt som sovalkov i planritningen klassas inte som ett rum enligt Boverkets byggregler.

Välkomna att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Visa mer
Slutpris

2 100 000 kr

Ansvarig mäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.