Molkomsbacken 3,1tr Farsta
Farsta

Molkomsbacken 3,1tr

Modern och fin gavellägenhet i centralt läge till Farsta Centrum

Såld

Modern och fin gavellägenhet i centralt läge till Farsta Centrum

Här erbjuds ni att bo i ett modernt hem med fint gavelläge med fönster åt tre väderstreck! Genomgående renoverad bostad med tre lättmöblerade sovrum, stilrent kök och ett vardagsrum med stora och charmiga fönsterpartier. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum erbjuder er möjligheter att duka upp till flera middagsgäster! Stambytt och helkaklat badrum med badkar. I hallen finner ni hatthylla och plats för skohylla. Här finns även en praktisk klädkammare för extra förvaring. Lägenheten har en säkerhetsdörr och till bostaden ingår det ett källarförråd. Bostaden är även försedd med fiber.

Bra läge i Farsta med en kort promenad till hela Farsta centrums stora utbud av butiker och service, samt till tunnelbana och bussar. Här erbjuds ni att bo med närhet till två badsjöar Drevviken och Magelungen. Underbara sjöar med mysiga promenadstråk, bad och skridskoåkning på vintrarna. I Farstahallen finns simning, gym, yoga, dans, boxning och pingis. Här finns även innebandy. Med cirka 15 minuters promenad erbjuds även hockeyhallen med generösa tider för allmänhetens åkning på Farsta IP.

Hjärtligt välkomna till våra visningar!

Visa mer
Slutpris

3 500 000 kr

Ansvarig mäklare

My Lundberg

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.