Russinvägen 85 Hökarängen
Hökarängen

Russinvägen 85

Fin 2:a med balkong i insynsskyddat söderläge mot skogsbacke.

Såld

Fin 2:a med balkong i insynsskyddat söderläge mot skogsbacke.

Sällan till salu - nuvarande ägare har bott och trivts här sedan 2004! Välkomna till denna fina 2:a med balkong i ett lugnt och soligt söderläge intill grönska. Lägenheten har ett genomgående rikligt ljusinsläpp och en tilltalande planlösning. Här finns ett ljust och öppet vardagsrum med utgång till stor balkong som bjuder på sol under hela dagen. Ett rofyllt sovrum samt ett helkaklat och stambytt badrum med tvättmaskin finns också. I det lite äldre men charmiga köket finns plats att duka upp för flertalet gäster. Gott om förvaringsutrymme i de platsbyggda garderoberna och såklart finns ett källarförråd som tillhör. Då huset ligger i suterräng är det endast ett par trappsteg upp till porten - lägenheten ligger med kök mot innergården, medan vardagsrum/balkong och sovrum ligger en trappa upp från husets baksida.
Föreningens fastighet ligger längst in på en återvändsgata med minimal biltrafik. På den fina grönskande innergården finns lekplats för barnen. Utanför huset finns ledig parkeringsplats att hyra för den bilburne. Omtyckt förening som tillhandahåller tvättstuga samt källarförråd. Ytterligare positiva faktorer är att föreningen äger marken, samt har ett antal hyresrätter kvar som säljs då de blir vakanta, och som är en dold tillgång.

Här bor du med ett perfekt läge endast ca 7-8 minuters promenad till trivsamma Hökarängens centrum med shopping, caféer och restauranger och T-bana. Natursköna Fagersjöskogen bjuder på löpspår, samtidigt som du har ett bekvämt gångavstånd till Farsta centrum med matbutiker, service och shopping för alla smaker.
Kort sagt är detta ett mycket trivsamt boende söder om söder med närhet till både kultur och nattliv. Hökarängen är ett område som blir alltmer eftertraktat - vilket är fullt förståeligt! Tunnelbanans gröna linje tar dig innanför tullarna på bara 20 minuter (14 min till Skanstull).
Välkommen hem!

Visa mer
Slutpris

2 780 000 kr

Ansvarig mäklare

Nina Eklund

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.