Såld lägenhet på Filipstadsbacken 60,1tr i Farsta strand
Farsta strand

Filipstadsbacken 60,1tr

Renoverat och påkostat hem med inglasad balkong i söderläge!

Såld

Renoverat och påkostat hem med inglasad balkong i söderläge!

Nu finns tillfälle att förvärva denna smakfullt renoverade och ombyggda tvåa på Filipstadsbacken 60. Här har säljaren låtit renovera hela bostaden mellan 2015 och 2017. Ni välkomnas till en stor och renoverad hall med plats för avhängning och skoskåp. Fantastiskt fint golv i sten och med skön golvvärme möts ni av här. Intill hallen finner ni en praktisk klädkammare och garderober för ytterligare förvaring. Renoverat och påkostat kök med goda förvaringsmöjligheter och stilrena materialval. Snygg bänkskiva i mörk granit och extra stor diskho är några av detaljerna i detta kök. Här finns plats för matbord och stolar. Härligt vardagsrum med gott om plats för soffdelen och extra matbord för den som önskar. I anslutning till vardagsrummet finner ni bostadens fantastiska balkong! Stor och inglasad balkong med fin trätrall och plats för bord och stolar. Tack vare att huset är byggt i souterräng ligger balkongen i mysigt och insynsskyddat läge. När senvåren har anlänt känns det som att vistas i en koja när trädens blad har knoppat till fullo. Här vill man gärna spendera timmarna under vår, sommar och höstsäsongen. Tack vare inglasningen blir balkongen ett extra rum under en period av året. Renoverat sovrum med plats för dubbelsäng och nattduksbord. Här finns även en stor garderob med skjutdörrar som rymmer en hel del. Renoverat och helkaklat badrum i modern design. Bekvämligheter såsom tvättmaskin finner ni här samt skön golvvärme på golvet som går i samma fina stengolv som i hallen. Spotlights i tak. Till bostaden ingår även ett förråd för extra förvaring.

I Farsta Strand finner ni goda kommunikationer genom flera bussar, grön tunnelbanelinje samt pendeltåget som snabbt tar er in till City på ca en kvart. För den shoppingsugne bor ni även nära Farsta köpcenter som erbjuder en stor galleria med matbutiker, kläder, frisörer och allt annat man kan tänkas behöva. Området erbjuder flera förskolor och grundskolor samt två sjöar och grönområden. Sjön Magelungen vid Ågesta samt Drevviken som ligger i anslutning till Stortorp och Sköndal. Vackra promenadstråk, elljusspår för motionären och golfbana finner ni även här, samt ett utegym som ligger vid Ågesta Golfklubb.

Hjärtligt välkomna till våra visningar!

Visa mer
Slutpris

2 500 000 kr

Ansvarig mäklare

My Lundberg

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.