Loftvägen 17 Skogås
Skogås

Loftvägen 17

Välplanerad bostad med stort potential!

Såld

Välplanerad bostad med stort potential!

På Loftvägen 17 i populära Brf Skogås 2 finns denna välplanerade bostad med äldre standard som med lite omsorg kan omvandlas till ett fantastiskt hem. Här bor man på 3e våningen med ljusinsläpp från två håll och natur direkt utanför fönstret. I bostaden finns ett insynsskyddat vardagsrum, två rymliga sovrum, ett praktiskt kök, inglasad balkong i söderläge med sol på både för- och eftermiddagen, ett badrum och en hall med gott om förvaringsutrymme.

Föreningen är välskött och omtyckt och som boende har man närhet till det mesta. På cirka 10 minuters promenadavstånd tar man sig till pendeltåget i Skogås centrum som vidare tar cirka 20 minuter in till T-centralen. Buss finns också cirka 400 m från bostaden som bland annat går mot Farsta Centrum där tunnelbana finns. Skogås är ett trevligt område rikt på både skog och natur med fina strövområden samt flertalet badplatser. Vintertid plogas bana för långfärdsskridsko på både Magelungen och Drevviken som sommartid erbjuder både strand- och klippbad. I området finns även rika möjligheter till fritidsaktiviteter med simhall, padelbana, tennisbana, badmintonbanor och fotbollsplaner.

Visa mer
Slutpris

2 200 000 kr

Ansvarig mäklare
Anneli Cederlund

Anneli Cederlund

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.