Värmlandsvägen 269 Farsta
Farsta

Värmlandsvägen 269

Toppmodern fyra från 2016 med fantastisk uteplats i soligt sydvästläge!

Såld

Toppmodern fyra från 2016 med fantastisk uteplats i soligt sydvästläge!

Modern och stilren 4a söker ny familj! Välkomna till detta trivsamma hem med fina materialval och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Här möts ni av fint ljusinsläpp och ljusa parkettgolv i hela lägenheten. Stor uteplats i bra solläge vilket ger en härlig radhuskänsla och är underbar när värmen slår till. Tre lättmöblerade sovrum, ett stort badrum med tvättpelare samt en extra toalett finner ni även här. Gällande förvaring har ni en praktiskt klädkammare/förråd i hallen samt en garderobsvägg för extra förvaring. Med radhuskänsla och granne till förskolan är detta ett perfekt hem för barnfamiljen.

Mysigt läge i Farsta med en kort promenad bort till hela Farsta centrums utbud med bra köpcenter och t-bana och bussar. Promenerar ni vidare finner ni dessutom två badsjöar Drevviken och Magelungen som erbjuder mysiga promenadstråk, bad och skridskoåkning på vintrarna. Här har ni även Farstahallen som erbjuder simning, gym, yoga, dans, boxning och pingis. Här finns även innebandy. Med cirka 5 minuters promenad erbjuds även hockeyhallen med generösa tider för allmänhetens åkning på Farsta IP.

Hjärtligt välkomna att anmäla er till visning.

Visa mer
Slutpris

4 725 000 kr

Ansvarig mäklare

My Lundberg

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare
Assisterande

Anneli Cederlund

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.