Såld lägenhet på Färnebogatan 64 i Farsta
Farsta

Färnebogatan 64

Mycket ljus & fräsch fyra med perfekt läge invid Farsta centrum!

Såld

Mycket ljus & fräsch fyra med perfekt läge invid Farsta centrum!

Välkomna till Färnebogatan 64 och denna mycket fräscht totalrenoverade hörnfyra om hela 89 kvm i perfekt skick. Här bor ni med Farsta centrum och tunnelbanestationen alldeles runt kvarteret. Direkt innanför ytterdörren möts ni av ett tidlöst vackert och mycket ljust boende med ytterst välplanerade kvadratmetrar och luftiga rum. Längst in samsas bostadens sociala sällskapsytor i form av öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med burspråk. På den underbara balkongen kan ni njuta av solens strålar hela dagen, tack vare det fina söderläget. Lägg därtill tre rymliga sovrum, ett helkaklat och stambytt badrum samt en separat wc, generöst med förvaring i en rymlig klädkammare och i ett källarförråd. Samtliga rum har en vit mattlackad enstavsparkett samt ljusa målade väggar, i hallen och klädkammaren ligger ett snyggt och praktiskt ljusgrått klinkergolv. Genomgående för bostaden är härligt ljusinsläpp tack vare fönster med fritt läge i två väderstreck.
Bostaden ligger i en välskött och omtyckt bostadsrättsförening som äger marken, och där de flesta större renoveringar gjorts under senare år, såsom stambyte och fönsterbyte. Föreningen hyr ut parkeringsplatser och f n är det en kort kö till dessa. Under väntetiden finns möjlighet att parkera kostnadsfritt på intilliggande gator.
Här bor man med 5 minuters promenadavstånd till populära Farsta centrum med allt ifrån gym, butiker, mataffärer, caféer och restauranger. I Farsta centrum finns all sort service såsom vårdcentral, postcenter samt en trevlig torghandel med blommor och frukt. Centrumet erbjuder mycket bra kommunikationer i alla riktningar. Tunnelbanan tar dig innanför tullarna på dryga 20 minuter. Det finns också bra bussförbindelser till bl a Högdalen, Huddinge och Haninge. En hållplats bort, i Farsta strand, finns pendeltågsstation.
Här har man närhet till sjöarna Magelungen och Drevviken som sommartid erbjuder både strand- och klippbad och vintertid skridskoåkning om vädret tillåter. I området finns även möjligheter till fritidsaktiviteter såsom simhall, tennisbana och fotbollsplan. För den som är naturälskare ligger Ågesta friluftsområde i närheten med skid- och motionsspår och natursköna strövområden. På andra sidan gatan ligger närmaste skola, Farstaängsskolan Pysslingen ( F-5 skola), samt Parkleken Farstaängen där det erbjuds lek och aktiviteter i en spännande och trygg miljö.
Välkommen hem!

Visa mer
Slutpris

3 850 000 kr

Ansvarig mäklare

Nina Eklund

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.