Dalbobranten 27 Sköndal
Sköndal

Dalbobranten 27

Charmig etta i perfekt läge med närhet till sjön Drevviken!

Såld

Charmig etta i perfekt läge med närhet till sjön Drevviken!

På Dalbobranten 27 finns denna underbara lägenhet med 43,5 perfekt planerade kvadratmeter. Öppna sällskapsytor, stora fönster med gott om ljusinsläpp samt ett underbart läge är vad som utmärker bostaden. Här finner ni ett trevligt kök med matplats för cirka 4 personer, ett helkaklat badrum, ett ljust allrum med rofylld utsikt över naturen utanför samt en praktisk klädkammare. Omtyckt förening med bland annat stor tvättstuga, relaxrum med bastu samt gym.

Här bor ni med närhet till Sköndals centrum som erbjuder livsmedelsbutik, apotek, bibliotek med mera. Ett stenkast från bostaden finner ni naturområden samt sjön Drevviken som under sommartid erbjuder ett flertal badstränder och under vintern en plogad skridskobana om vädret tillåter. Vid sjön har man även låtit bygga utegym och här finns även ett handikappsbad. Här finner ni även det anrika huset Café Kristinahuset som ligger vackert vid sjön och erbjuder goda luncher och festevenemang. Lite längre bort når ni även det populära Flatenbadet för den som vill ha variation. Goda bussförbindelser till Gullmarsplan ca var 15:e minut, Farsta, och Hökarängen m.m i närheten.

Välkomna att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Visa mer
Slutpris

2 100 000 kr

Ansvarig mäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.