Pepparvägen 49, 2 tr Hökarängen
Hökarängen

Pepparvägen 49, 2 tr

En modern gaveltrea söder om söder - möjlig 4a!

Såld

En modern gaveltrea söder om söder - möjlig 4a!

HSB Brf Pepparkvarnen har sedan start 2011, varit högt uppskattat och länge efterfrågat. Här finns nu ett trivsamt hem till salu, för alla lägen i livet. Oavsett om du har vuxit ur ditt gamla boende eller bara tröttnat på den stora villans alla måsten.
Denna gavellägenhet stoltserar med cirka 84,5 kvadratmetrar, i dagsläget fördelat på 3 rum och kök, men som enkelt kan omvandlas till 4 rok. Interiört möts du av hög standard, trivsamt ljusinsläpp, goda förvaringsmöjligheter och påkostad inredning. Kök och sällskapsrum i öppen planlösning, två rymliga sovrum, klädkammare och ett helkaklat badrum med tvättmöjligheter. Förvänta dig genomgående tapetserade väggar och ekparkettgolv. Utanför ytterdörren, vägg i vägg, har du ditt alldeles egna förråd – så praktiskt!
Den stora balkongens placering, i ett ypperligt fritt söderläge garanterar maximalt med sol.
I huset finns bekvämligheter såsom hiss från markplan och lediga parkeringsplatser (även för elbil) om så önskas. På Pepparvägen har du möjligheten att leva lite mer miljövänligt, härifrån kan du gå och cykla till det mesta. Här finns både skola och förskola på bekvämt promenadavstånd. Här bor du med ett perfekt läge endast några minuters promenad till trivsamma Hökarängens centrum med närservice, caféer och restauranger. Natursköna Fagersjöskogen med löpspår ligger runt husknuten, samtidigt som du har ett bekvämt gångavstånd till Farsta centrum med matbutiker, service och shopping för alla smaker.
Kort sagt är detta ett fantastiskt boende söder om söder med närhet till både kultur och nattliv. Hökarängen är ett område som blir alltmer eftertraktat - vilket är fullt förståeligt! Tunnelbanans gröna linje tar dig innanför tullarna på bara 20 minuter.
Välkommen till en välmående förening och ett bekymmersfritt boende!

Visa mer
Slutpris

4 400 000 kr

Ansvarig mäklare

Nina Eklund

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.