Tenorvägen 135 Skogås
Skogås

Tenorvägen 135

Trivsamt renoverat radhus med lugnt läge för den lilla familjen!

Såld

Trivsamt renoverat radhus med lugnt läge för den lilla familjen!

På familjära och omtyckta Tenorvägen presenteras detta bekväma radhus med friköpt tomt samt ett trivsamt och lugnt läge. Bostadens 81 kvm fördelas oerhört väl över två plan. På nedre plan är bostadens sällskapsytor belägna i form av ett välutrustat kök samt ett rymligt vardagsrum. Från vardagsrummet tar ni er ut till den trädäckade uteplatsen som är generös nog att rymma både loungegrupp och matmöblemang. Härifrån nås ett fint parkområde mellan kvarteren där barnen kan leka fritt. På övre plan finns två sovrum samt en klädkammare. Bostaden erbjuder även två helkaklade badrum, ett på varje plan, varav ett är utrustat med tvättpelare. Låga driftskostnader tack vare samfällighetsavgift som bland annat inkluderar värme, vatten, sophämtning och en parkeringsplats. Har ni samlat på er en del saker genom åren? Ingen fara, invid husets entré finns ett praktiskt förråd. Strax utanför husets framsida finns en lekplats för familjens yngsta. Samfällighetsföreningen tillhandhåller två bokningsbara tvättstugor, fin bastu samt två gemensamhetslokaler.
Här bor du i uppvuxet område omgärdad av natur och grönska. Njut av möjligheten att ta ett morgondopp eller en skridskotur på sjön Drevviken innan arbetsdagen börjar eller ta med kajaken och ta dig en paddeltur på den spegelblanka sjön på kvällen. Längst vattnet löper naturreservatets mysiga skogsstigar vilka du kan följa till de små gläntorna med uppbyggda grillplatser mm.
Endast en kort promenad bort finns Skogås centrum med butiker och service, samt pendeltåg som tar er in till city på ca 20 minuter. Det finns även bussförbindelser till Trångsund, Farsta, Huddinge, Haninge och Länna handelsplats. Med bilen tar du dig snabbt ut på Nynäsvägen för att åka till shoppingen i Farsta centrum, Länna eller handelsplatsen i Haninge, Port 73. I området finns flera skolor och förskolor, närmsta förskola ligger endast 150 meter från huset. Helt enkelt den perfekta familjebostaden!
Ser fram emot att träffa er på visningen. Välkommen hem!

Visa mer
Slutpris

3 630 000 kr

Ansvarig mäklare

Nina Eklund

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare
Assisterande

Anneli Cederlund

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.