Bridgevägen 12 Stortorp/Trångsund
Stortorp/Trångsund

Bridgevägen 12

Compact living när det är som bäst!

Såld

Compact living när det är som bäst!

Söker du efter gröna och lugna omgivningar men vill bo med bekvämt avstånd till stan? Då hälsar jag dig varmt välkommen till Brf Banjon och denna ljuvliga etta! Drömmer du även om ett helt nytt badrum - ja, då har du också hittat rätt!

Tack vare sin smarta planlösning känns lägenheten större än vad antalet kvadratmeter anger. Optimalt placerad ligger den i suterräng vilket innebär att du har en egen entré från innergården, samtidigt som fönstret och den franska balkongen i allrummet ligger insynsskyddat en våning upp från marken, och med utsikt över omgivande villakvarter. Då föreningen står inför ett stambyte till sommaren, så kan den som köper själv bestämma hur man vill att ens nya badrum ska se ut - kan det bli bättre?! Stambytet i denna lägenhet beräknas starta den 3 maj och vara klart den 29 juni. Snabbt tillträde är möjligt för den som så önskar.

Här finns parkeringsplatser, gemensam tvättstuga, cykelrum och källarförråd. I månadsavgiften om 1917 kronor ingår värme, vatten & det tillkommer en kostnad på 195 kr för TV/bredband (1000/1000 mbit/s).

Underbara sjön Drevviken ligger endast 200 m från lägenheten och erbjuder ett härligt friluftsliv samt fina badplatser. På föreningens gemensamma innergård med gräsmatta och vackra träd, finns en gemensam grillplats och förstås möjlighet att njuta av sol hela dagen. På gatan nedanför husen går bussar till bl a Farsta strand, Farsta centrum och Trångsunds centrum, där du enkelt tar dig vidare mot slutdestinationen med pendeltåg eller T-bana. Tycker man om att cykla finns cykelvägar hela vägen in till stan.
Kort och gott ett mycket bra läge och en fantastisk lägenhet att trivas i! Resten är för dig att uppleva på plats.
Välkommen hem!

Visa mer
Slutpris

1 390 000 kr

Ansvarig mäklare

Nina Eklund

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.