Gaffelseglet 37, 2 tr Vega
Vega

Gaffelseglet 37, 2 tr

Modern 2a i hjärtat av Vega!

Till salu

Modern 2a i hjärtat av Vega!

ACCEPTERAT PRIS - RING FÖR VISNING 072-176 18 00. Välkomna till denna underbara lägenhet i fantastiska Vega! Bostaden stod färdig för inflytt så sent som 2019 och präglas av stilrena materialval och detaljer. Här erbjuds en trevlig planlösning, generös takhöjd och en balkong i söderläge som vetter mot grönska. Här bor man i en ljus och trivsam lägenhet med alla tänkbara bekvämligheter såsom kombinerad tvättmaskin/torktumlare och härlig golvvärme i badrummet samt kombinerad ugn och mikro i köket. Köket från Marbodal går i en modern ljusgrå kulör med köksutrustning från Electrolux. Till lägenheten hör även ett förråd beläget på bottenvåningen. På taket finns föreningens härliga gemensamma takterrass!
Föreningen äger marken vilket är väldigt positivt för dess framtida ekonomi.

Fastigheten är belägen på en trafiksnål gata med naturskön grönska runtom. Här bor du med några minuters promenadavstånd till pendeltågsstationen Vega från vart du kan ta dig in till city på cirka 20 minuter. Vega är ett växande område och utgångspunkten när Vega planerats har varit att skapa en levande stadsmiljö där det ska vara nära till bland annat service, skolor och natur. Här bor man även med bekvämt avstånd till Haninge Centrum där det finns flertalet matbutiker och restauranger.

Visa mer

SNABBFAKTA

  • Accepterat pris: 2 200 000 kr
  • Boarea: 35 kvm Föreningens information
  • Antal rum: 2 rum
  • Våning: 2 av 4, hiss finns
  • Avgift: 2 673 kr Inklusive värme och vatten. Föreningen har gemensamt elabonnemang och varje lägenhet debiteras för faktisk förbrukning på samma avi som avgiften till föreningen.
  • Förening: Brf Cederhusen 1
  • Byggnadsår: 2019
  • Område: Vega, Haninge
Accepterat pris

2 200 000 kr

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Anneli Cederlund

Reg. fastighetsmäklare
Assisterande

Nina Eklund

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Välkommen till Gaffelseglet 37, 2 tr

Välkomna!

På Gaffelseglet 37 finns denna trevliga 2:a i en vacker fastighet. Här bor man med närhet till goda kommunikationer, service och natur!

Visa mer

Vardagsrum

Ljust och öppet vardagsrum med utrymme att möblera med soffa, soffbord och tv-möbel. Här finns även plats för en matgrupp som går att duka upp för cirka 4 personer. Den öppna planlösningen mot köket skapar goda sociala sällskapsytor och bjuder in till umgänge.

Visa mer

Balkong

Bostadens balkong nås från vardagsrummet och har ett fantastiskt söderläge. Balkongen vetter mot grönska och erbjuder gott om plats för förslagsvis utemöbler och växter för den med gröna fingrar.

Visa mer

Kök

Köket är från Marbodal och går i en stilren ljusgrå nyans med bänkskiva i laminat och spotlights ovanför bänkskivan. Köksutrustningen är från Electrolux och består av en kombinerad ugn och mikro, fläkt, integrerad kyl/frys, integrerad diskmaskin samt spishäll. Gott om plats finns här för förvaring i över-och underskåp.

Visa mer

Sovrum

Rymligt sovrum som går i en rogivande färgsättning. Här finns plats att möblera med säng och nattduksbord. Direkt in till vänster finns en hel garderobsvägg med skjutdörrar där det finns gott om utrymme för klädförvaring.

Visa mer

Badrum

Badrummet är rymligt och går i en neutral färg med både vita kakelväggar och vitt klinkergolv. Här finns en dusch med glasväggar, kombinerad tvättmaskin/torktumlare från Electrolux, handfat med kommod, spegel med belysning samt härlig golvvärme (el) som blir extra tacksam under vinterhalvåret.

Visa mer

Hall

Välkomnande hall med ljusa väggar och parkettgolv vilket även är genomgående för hela bostaden förutom badrummet. Direkt till höger när man kliver in finns plats för att hänga av ytterkläder i hatthylla samt i en garderob.

Visa mer

Planskisser

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Bostadsrätt
UPPLÅTELSEFORM
Bostadsrätt
Månadsavgift
2 673 kr, Inklusive värme och vatten. Föreningen har gemensamt elabonnemang och varje lägenhet debiteras för faktisk förbrukning på samma avi som avgiften till föreningen.
Antal rum
2 rum + Kök
Boarea
35 m² Föreningens information
Våning
2 av 4, hiss finns
Andel i förening
2,495 %
Andel av årsavgift
2,5 %

Föreningen

Namn
Brf Cederhusen 1
ORGANISATIONSFORM/TYP
Bostadsrätt
Antal lägenheter
38 lägenheter
Tillåter föreningen delat ägande
Ja, min 10 %.
Överlåtelseavgift
1 208 kr
Pantsättningsavgift
483 kr
Allmänt om föreningen
Föreningen brf Cederhusen 1 registrerades i februari 2017. Den tekniska förvalningen inom föreningen sköts av Ekströms Allservice AB och den ekonomiska förvaltningen sköts av Botema Fastighets Aktiebolag. Föreningen har en gemensam takterass samt barnvagnsrum.
Information om månadsavgiften
Inklusive värme och vatten. Föreningen har gemensamt elabonnemang och varje lägenhet debiteras för faktisk förbrukning på samma avi som avgiften till föreningen.
FÖRENINGENS EKONOMI
Föreningen har inga planerade avgiftshöjningar för 2022 (information från föreningen 2021-12-02).
Tv och Bredband
IP-Only är fiberleverantör. Boende behöver själv teckna avtal för bredband och tv.
Parkering
Boende hänvisas till allmänna parkeringsplatser som finns längs gatunätet. Dessa parkeringsplatser finns till för alla och sker mot en avgift.
Parkeringsavgifterna är enligt Haninge kommun uppdelade i olika taxa-nivåer enligt nedan.

Parkeringsavgifter
5 kr / timme
50 kr / dygnet
200 kr / vecka
500 kr / månad

BYGGNADSFAKTA

Byggnadstyp
Flerfamiljshus
BYGGNADSÅR
2019
Hiss
Ja

Ekonomi

Accepterat pris
2 200 000 kr
KOMMUNALSKATT
32,021%
Pantsatt
Ja

DRIFT

El
2 400 kr/år
Försäkring
1 920 kr/år
DRIFTKOSTNAD TOTAL
4 320 kr/år
DRIFTKOSTNADEN AVSER
1 person
Kommentar
Observera att kostnaderna varierar beroende på förbrukning. Angående el så debiteras den efter individuell förbrukning vid avläsning varje kvartal, det kommer på samma avi som avgiften till föreningen.
Energideklaration
Utförd 2021-01-22
Energiklass
D
PRIMÄRENERGITAL
105 kWh per kvm och år

Omgivning

Allmänt om området

Vega är ett trivsamt område i södra Stockholm tillhörande Haninge kommun. Området är rikt på både skog och natur med fina strövområden. Det finns flera badplatser och bra fiske på gång- och cykelavstånd. I Haninge finns även rika möjligheter till fritidsaktiviteter med simhall, padelbanor, tennisbanor, och fotbollsplaner. I närliggande Rudan friluftsområde finns två sjöar och trevliga skogsspår samt vintertid även elljusspår. I närliggande Tyresta naturreservat finns natursköna strövarområden och ett mysigt café.

Kommunikation

I Vega finns en pendeltågsstation som tar dig till Stockholm central på cirka 20 minuter. Det finns även bussar mot bland annat Länna handelsplats och Jordbro. För dig som är bilburen tar väg 73 dig bekvämt till och från såväl Stockholm city som Handen och vidare till Nynäshamn.

Närservice

Inom bekvämt avstånd från Vega finns Haninge Centrum, Port 73 och Länna köpkvarter med flertalet butiker, restauranger och service.

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.