Forshagagatan 66 Farsta
Farsta

Forshagagatan 66

Luftig fyra med högt i tak & gott om livsrum - Nära till Farsta C - Låg avgift!

Såld

Luftig fyra med högt i tak & gott om livsrum - Nära till Farsta C - Låg avgift!

Nu finns möjlighet att få köpa denna mycket rymliga hörnfyra med mysig balkong som bjuder på eftermiddags- och kvällssol! Högt i tak (2,85 m) och gott om svängrum för hela familjen. Tre stora sovrum, badrum med tvättmaskin samt separat gästwc. Två förråd/klädkammare som ger gott om förvaringsutrymme. Trivsamt kök med plats för stort matrumsbord i burspråk - alldeles perfekt med vardagsrummet intill. Tvättstuga på samma våningsplan samt lediga garageplatser att hyra. Det är lätt att gilla läget här på Forshagagatan. Det är faktiskt helt perfekt - populära Farsta centrum samt tunnelbanan (20 minuter så är du innanför tullarna) finns på ca 7-8 minuters promenad från lägenheten. I Farsta centrum finns ett stort utbud av butiker, restauranger, all sorts service samt trevlig torghandel året runt. Farsta omgärdas av de två stora sjöarna Drevviken samt Magelungen som bägge bjuder på härligt friluftsliv samt fina badplatser. Mycket barnvänligt läge med kort promenad till förskola/skola. Helt enkelt den perfekta familjebostaden! Välkommen hem!

Rumsbeskrivning:
Stig in! Visst är det luftigt och trevligt? Hallen hälsar dig välkommen med öppen famn och hela 2,85 m i takhöjd, vilket det även är i resten av lägenheten. Att uppskatta är hallens storlek - den är precis sådär lagom stor. Fötterna placeras på ett praktiskt och lättstädat klinkergolv. Här finns plats för avhängning av familjens ytterkläder i två hatthyllor med tillhörande skoställ. Ytterligare förvaring finns i det anslutande förrådet som är inrett med smart garderobslösning och även två garderober. Från hallen når vi bostadens gästwc med klinkergolv och målade väggar. Vi fortsätter in i lägenheten och nu har vi parkettgolv under fötterna.
Direkt till vänster hittar vi det första av tre sovrum. Rummet bjuder på generös golvyta av ekparkett, målade väggar och fönster mot innergården.

Lite längre in finns köket – ett trivsamt kök i lantlig stil. Här finns stora arbetsytor som rymmer många kockar och för dem som inte lagar mat erbjuds sittplats vid matplatsen intill det stora burspråkspartiet, som vetter mot husets baksida. Vit köksinredning med profilerade luckor och mörka laminatbänkskivor. Den maskinella utrustningen består av inbyggd ugn och mikro, kolfilterfläkt, induktionshäll, diskmaskin samt kyl och frys. Linoleummatta och målade väggar.

Vardagsrummet nås från hallen likväl som från köket. Här samsas många kvadratmeter om uppmärksamheten. Den rymliga ytan ger gott om plats för soffgrupp, mediamöbel, bokhyllor mm. Bjud in hela släkten – här finns plats för alla! Ekparkett och målade väggar. Från vardagsrummet tar vi klivet ut på den trivsamma balkongen som bjuder på eftermiddags- och kvällssol. Balkongen är försedd med trallrutor av trä på golvet.

Vi tar oss vidare till de två andra sovrummen samt badrummet. Föräldrasovrummet är i perfekt storlek med plats för dubbelsäng, nattduksbord och kanske en byrå eller två. Det är en ren förvaringsdröm med en alldeles egen klädkammare som dessutom redan är inredd – bara att hänga in sina kläder! Det något mindre sovrummet vägg i vägg är utformat och måttat för att rymma säng, skrivbord och förvaringsmöbel. Parkettgolv och målade väggar i bägge rummen.

Badrummet är smart placerat, utanför sovrummen, samt helkaklat i ljusa färger. Här finns badkar, handfat, handdukstork, toalett och spegelskåp. Och här finns också vardagslivets räddning - en alldeles egen tvättmaskin! Nu ligger visserligen föreningens tvättstuga mycket praktiskt placerad på samma våningsplan – bara några steg tvärsöver trapphallen. Ja, mycket mer bekvämt kan det knappast bli!

Visa mer
Slutpris

3 700 000 kr

Ansvarig mäklare

Nina Eklund

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.