Skogås

Storvretsvägen 83

Trevlig 3a med perfekt planlösning och inglasad balkong!

Kommande försäljning

Trevlig 3a med perfekt planlösning och inglasad balkong!

På Storvretsvägen 83 väntar denna trevliga och perfekt planerade lägenheten. Öppna sällskapsytor, inglasad balkong samt stora fönsterpartier med utsikt över naturen är vad som utmärker bostaden. Här finner ni ett trevligt kök med matplats som går att duka upp för cirka 6 personer, 2 rymliga sovrum, helkaklat badrum, toalett, ett ljust vardagsrum samt en klädkammare. Omtyckt förening med bland annat tvättstugor och övernattningslägenhet som medlemmarna kan hyra mot en avgift.

Här bor man med närhet till Skogås centrum som erbjuder bland annat livsmedelsbutik, apotek, Systembolaget, café, bibliotek och frisör. Ett stenkast från bostaden finner ni naturområden med flera trevliga promenadstråk samt sjön Drevviken som under sommartid erbjuder ett flertal badstränder och under vintern en plogad skridskobana om vädret tillåter. Från Skogås tar man sig enkelt med pendeltåg till Stockholm central på cirka 20 minuter. Goda bussförbindelser finns även mot bland annat Farsta centrum från vart man kan ta sig vidare med tunnelbana.

Välkomna att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Visa mer

SNABBFAKTA

  • Boarea: 88 kvm
  • Antal rum: 3 rum
  • Våning: 1 av 3
  • Avgift: 4 160 kr Inklusive värme och vatten. Observera att hushållsel debiteras utöver månadsavgiften genom månadsvisa förskott och kvartalsvis avräkning av föreningen.
  • Förening: Brf Porten
  • Byggnadsår: 1967
  • Område: Skogås, Huddinge
COVID-19

1 995 000 kr

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmalan
Ansvarig mäklare

Anneli Cederlund

Reg. fastighetsmäklare

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Välkomna!

På Storvretsvägen 83 finns denna trevliga 3:a. Här bor man med närhet till goda kommunikationer, service och natur!

Visa mer

Hall

Välkomnande hall med plats för att hänga av ytterkläder. Här finns även en garderob med skjutbara spegeldörrar där gott om utrymme finns för förvaring. Till lägenheten hör även ett källarförråd för den som önskar ytterligare förvaringsmöjligheter.

Visa mer

Kök

Trevligt kök som kan nås både från hallen och från sovrum 1. Här har man bra förvaringsutrymme i över- och underskåp samt god bänkyta. Framför det stora fönsterpartiet skapas en trevlig matplats med utrymme att duka upp för flertalet gäster. Den maskinella utrustningen består av kyl, frys, diskmaskin, spis, ugn och fläkt.

COVID-19
Visa mer

Sovrum 1

Ljust och rymligt sovrum i ett rofyllt läge fritt från insyn. Här har man en fantastisk utsikt över trädtopparna utanför. Plats finns för större säng och tillhörande nattduksbord. Utrymme finns även för förslagsvis en byrå.

Visa mer

Klädkammare

Från sovrum 1 nås den uppskattade klädkammaren där det finns både lådor, hyllplan och hängare vilket förenklar klädförvaringen. Till lägenheten hör även ett källarförråd för den som önskar ytterligare förvaringsmöjligheter.

Visa mer

Sovrum 2

Även detta sovrum är ljust och generöst i storlek. Yta finns här för förslagsvis en våningssäng, skrivbord, garderob samt valfritt annat möblemang.

Visa mer

Vardagsrum

Trivsamt vardagsrum med stort fönsterparti längst ena väggen vilket gör bostaden riktigt ljus och trivsam och bidrar till en trevlig atmosfär. Plats finns här för soffgrupp, bord och förslagsvis tillhörande mediemöbel. Utrymme finns även för skrivbord och kontorsstol för den som önskar.

Visa mer

Badrum

Rymligt och helkaklat badrum med fönster som vetter ut mot naturen utanför. Badrummet är utrustat med WC, badkar, handfat, spegelskåp med belysning ovantill, tvättmaskin samt handdukstork.

Visa mer

Toalett

Toaletten går i en neutral färgskala med grått golv och vita väggar. Här finns WC, handfat och spegelskåp.

Visa mer

Balkong

Från sovrum 1 nås balkongen där gott om plats finns för bord och stolar samt växter för den med gröna fingrar. Balkongen är inglasad och blir som ett extrarum, här kommer många timmar att spenderas!

Visa mer

Planskisser

Omgivning

Allmänt om området

Skogås är ett trevligt område rikt på både skog och natur med fina strövområden samt flertalet badplatser. Vintertid plogas bana för långfärdsskridsko på både Magelungen och Drevviken som sommartid erbjuder både strand- och klippbad. I området finns även rika möjligheter till fritidsaktiviteter med simhall, padelbana, tennisbana, badmintonbanor och fotbollsplaner.

I Skogås finns ett flertal skolor: Mörtviksskolan, Edboskolan, Skogåsskolan och Vretskolan. Det finns även ett gymnasium: Östra gymnasiet. Det finns flera kommunala och enskilda förskolor i närområdet.

Kommunikation

I Skogås centrum finns det pendeltåg som tar cirka 20 minuter in till Stockholm City. Från Storvretsvägen eller Skogås Centrum går även buss mot bland annat Farsta centrum från vart man kan ta sig vidare med tunnelbana. I Skogås finns även bra bussförbindelser mot bl.a. Länna, Huddinge och Haninge.

Närservice

I Skogås centrum finns bland annat två välsorterade livsmedelsbutiker, apotek, bibliotek, frisör, caféer och restauranger. Här finns även postombud, gym, trafikskola och en kyrka. En kvart från Skogås med antingen buss eller bil tar man sig även till Farsta Centrum som är ett mycket populärt centrum med sina c:a 150 butiker och restauranger. Här samsas matbutiker, Systembolag, klädbutiker och inredningsbutiker med caféer och restauranger m.m. Här finns också bland annat vårdcentral, tandvård, banker, spelbutiker, begravningsbyrå och postcenter. Sommartid förekommer också en trevlig torghandel med blommor och frukt.

HITTA BOSTADEN

EN PLATS I SOLEN

Drömmer du om ett boende i utlandet? SMH Estate hjälper dig genom hela resen, från att hitta det perfekta objektet till kontraktsskrivning och allt runt omkring.

SMH Estate

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.