Fidravägen 51 Fisksätra
Fisksätra

Fidravägen 51

Modern och ljus trea med egen entré samt uteplats i västerläge.

Såld

Modern och ljus trea med egen entré samt uteplats i västerläge.

På Fidravägen 51 presenteras en ljus och trivsam trea om 72 kvadratmeter för dig som ställer höga krav på ditt boende. Bostaden stod inflyttningsklar så sent som 2017 och doften av nytt gör sig fortfarande påmind. Här bjuds du på en genomgående hög standard, ljusa och fina ytskikt, bra förvaringsmöjligheter och din alldeles egna ingång.
Direkt innanför hallen inryms ett modernt och fullutrustat kök som sällskapas av vardagsrummet i en öppen och social planlösning. Perfekt för umgänge! Här finner du även ett mycket rymligt badrum i stilrent utförande med tvättmaskin och gott om utrymme för den som vill sätta in ett badkar och kanske en torktumlare? Här finns också två väl tilltagna sovrum, samt ett förråd. Från vardagsrummet nås en härlig trädäckad uteplats som bjuder på eftermiddags- och kvällssol. Här kan du grilla med elgrill, eller så besöker du föreningens gemensamma grillplats uppe på bergsknallen belägen på föreningens grönskande innergård. Lediga p-platser samt carport-platser finns att hyra.
Snabb inflyttning möjlig för den som så önskar.
Bostaden ligger i ett barnvänligt område med närhet till skolor, förskolor, Fisksätra samt Saltsjöbadens centrum och bageri. Närmaste busshållplats (Ålgatan) ligger ett par minuters promenad från lägenheten – bussen tar dig till Nacka Forum på ca 10 minuter. På ca 7-8 minuter promenerar du till Saltsjöbanan som tar dig till Slussen på ca 20 minuter. Fisksätra hör till ett av Nackas mest naturnära områden med Skogsö naturreservat och badplatsen vid Fisksätra holme runt knuten. Nacka kommun planerar just nu för att rusta upp Fisksätra centrum, förtäta området samt utveckla den marina verksamheten. Saltsjö Pir ska bli en mötesplats i Nacka med skärgårdstrafik från piren, båtar, museum, restaurang och varvsverksamhet. Småbåtshamnen och utrymmet för båtförvaring föreslås också utökas. I området finns förutom härlig natur och ett aktivt båtliv även en tennishall samt utomhusbanor, både 9- och 18-håls golfbana, simhall, idrottsplats med konstgräs, ishall och Saltisbacken - en slalombacke med lift.
Välkommen hem!

Visa mer
Slutpris

2 350 000 kr

Ansvarig mäklare

Nina Eklund

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.