Dalbobranten 35 Sköndal
Sköndal

Dalbobranten 35

Charmig etta med sovalkov och närhet till sjön Drevviken!

Såld

Charmig etta med sovalkov och närhet till sjön Drevviken!

På Dalbobranten 35 väntar den här underbara och perfekt planerade lägenheten. Öppna sällskapsytor, en smart sovalkovsdel samt stora fönster med gott om ljusinsläpp är vad som utmärker bostaden. Här finner ni ett trevligt kök med matplats för cirka 4 personer, ett badrum med kakel och klinker samt härlig golvvärme och ett ljust allrum med rofylld utsikt över trädtoppar. Omtyckt förening med bland annat stor tvättstuga och relaxrum med bastu.

Här bor ni med närhet till Sköndals centrum som erbjuder livsmedelsbutik, apotek, bibliotek med mera. Ett stenkast från bostaden finner ni naturområden samt sjön Drevviken som under sommartid erbjuder ett flertal badstränder och under vintern en plogad skridskobana om vädret tillåter. Vid sjön har man även låtit bygga utegym och här finns även ett handikappsbad. Här finner ni även det anrika huset Café Kristinahuset som ligger vackert vid sjön och erbjuder goda luncher och festevenemang. Lite längre bort når ni även det populära Flatenbadet för den som vill ha variation. Goda bussförbindelser till Gullmarsplan ca var 15:e minut, Farsta, och Hökarängen m.m i närheten.

Välkomna att anmäla er till visning!

Visa mer
Slutpris

2 320 000 kr

Ansvarig mäklare

Anneli Cederlund

Reg. fastighetsmäklare
Assisterande

My Lundberg

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.