Korintvägen 11, 1 tr Hökarängen
Hökarängen

Korintvägen 11, 1 tr

Modern söderpärla med fint läge och stor balkong mot skogsbacke!

Såld

Modern söderpärla med fint läge och stor balkong mot skogsbacke!

Det är lätt att gilla läget här på Korintvägen. Det är faktiskt helt perfekt - mittemellan Hökarängen och Farsta, som omgärdas av de två stora sjöarna Drevviken samt Magelungen som bägge bjuder på härligt friluftsliv samt fina badplatser.
Nu erbjuds en välplanerad och modern tvåa, där du blir bortskämd med mycket ljus och gröna omgivningar. Öppen planlösning i kombination med ett lagom stort arbetskök. Det luftiga allrummet ger plats för såväl sällskapsdel som matbord för middagssällskapet. Härifrån leds du ut till bostadens stora balkong i soligt söderläge. Samtliga fönster och balkongen ligger insynsskyddat och bjuder på utsikt mot en rogivande skogsbacke. Badrummet är rymligt, helkaklat och har skön golvvärme. Att tvätta har aldrig varit enklare - här har du en egen tvättpelare som sköter jobbet åt dig! Utmärkt förvaring i flera garderober samt i separat förråd. På Korintvägen har du möjligheten att leva lite mer miljövänligt, härifrån kan du gå och cykla till det mesta. Du bor med ett perfekt läge endast några minuters promenad till trivsamma Hökarängens centrum med närservice, caféer och restauranger. Natursköna Fagersjöskogen med löpspår ligger runt husknuten, samtidigt som du har ett bekvämt gångavstånd till Farsta centrum med matbutiker, service och shopping för alla smaker.
Kort sagt är detta ett fantastiskt boende söder om söder med närhet till både kultur och nattliv. Hökarängen är ett område som blir alltmer eftertraktat - vilket är fullt förståeligt! Tunnelbanans gröna linje tar dig innanför tullarna på bara 20 minuter.
Kort och gott ett mycket bra läge och en fantastisk lägenhet att trivas i! Resten är för dig att uppleva på plats – välkommen hem!

Visa mer
Slutpris

2 600 000 kr

Ansvarig mäklare

Nina Eklund

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.