Östra Skogås

Altvägen 119

Trivsamt radhus i barnvänligt område och med sjöutsikt!

SÅLD

Trivsamt radhus i barnvänligt område och med sjöutsikt!

Välkomna till detta friköpta radhus av den större modellen i Östra Skogås och med närhet till sjön Drevviken. Här erbjuds ni att bo på barnvänlig gata med lekplats utanför dörren och ett mycket kort promenadavstånd till skolan. Vid entrén möts ni av den tillbyggda tamburen med gott om förvaring för ytterkläder och skor samt skön golvvärme. På entréplan finner ni sedan köket med plats för matbord och stolar för ca 6-8 gäster. Renoverat och modernt badrum med golvvärme från 2016. Här finns även det stora sovrummet som andra grannar använder som vardagsrum. Gott om utrymme och för den som vill gå ut och njuta av balkongen för en kaffe; kan samtidigt skåda denna vackra utsikt över trädtoppar, takåsar och den mysiga sjön Drevviken! På övre plan finner ni två lättmöblerade sovrum och ett äldre badrum med badkar och nyinköpt tvättmaskin från 2020. Via hallen kommer ni åt den isolerade vinden som erbjuder gott om förvaring. En del grannar har valt att inreda detta utrymme till tv-hörna. På nedre plan finner ni husets vardagsrum och tv-rum/hobbyrum. Här finns gott om plats för matbord och stolar, soffhörna och tv-häng. För er som behöver ett extra sovrum går även detta utrymme smidigt att göra om till två rum. Mellan rummen finns även en praktisk klädkammare. Vid vardagsrummet finns en utgång till den inglasade altanen med utsikt mot den lummiga baksidan. Här sluttar tomten ner med möjlighet för odlingar för den med gröna fingrar.

På framsidan av tomten välkomnas ni av en trädäckad uteplats med plats för matbord och stolar. Intill finns även ett förråd för extra förvaring. Som fastighetsägare ingår man även i en samfällighet och som medlem har man möjlighet till att hyra en garageplats samt att föreningen erbjuder tvättstuga och bastu för medlemmarna. Mycket lugn och barnvänlig gård med fina lekytor för barnen att vistas i. Perfekt för familjen. Omtyckt samfällighet och gata där ni bor i ett högt och trivsamt läge!

I närområdet finns flertalet skolor och förskolor bl.a Mörtviksskolan med årskurserna F-6 och Östra Gymnasiet. Vad gäller förskolor finner ni bland annat Fugan och Stenbocken inte långt från bostaden. Från huset är det kort promenadavstånd till förskola/skola och det tar endast ca 8 min att promenera bort till pendeltåg och Skogås centrum. En promenad bort finner ni även mysiga badplatser med bland annat Mörtviksbadet som är perfekt för barnfamiljerna och ett populärt bad under somrarna samt mysiga Badudden. Området är rikt på skog och natur. Här bor du med närhet till Trångsunds och Drevvikens naturreservat med Huddingeleden som går igenom detta område. På vintrarna erbjuds plogade banor för skridskor och promenader. En del ger sig även ut för att pimpla.

Välkomna att boka er till visningarna!

Visa mer
COVID-19
Slutpris

4 220 000 kr

Ansvarig mäklare

My Lundberg

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.