Filipstadsbacken 26 Farsta strand
Farsta strand

Filipstadsbacken 26

Välkomna till denna trea med renoveringsmöjligheter och balkong i sydvästläge!

Såld

Välkomna till denna trea med renoveringsmöjligheter och balkong i sydvästläge!

ACCEPTERAT PRIS - Ring för visning!
Välkomna till trevliga Filipstadsbacken! Några minuters promenad från Farsta Strand finner ni denna välplanerade trea med solig och inglasad balkong i sydvästläge. Rymligt kök i original med bra arbetsyta. Här finns plats för matbord för ca 4 personer. Ljust vardagsrum med utgång till den trevliga balkongen. Lättmöblerade sovrum med plats för säng och förvaring. Hall med praktisk klädkammare som rymmer en hel del med bevarat linneskåp. Kaklat badrum med våtrumsmatta och tvättmaskin. Bostaden är försedd med en säkerhetsdörr.

I Farsta Strand finner ni goda kommunikationer genom flera bussar, grön tunnelbanelinje samt pendeltåget som snabbt tar er in till City på ca en kvart. För den shoppingsugne bor ni även nära Farsta köpcenter som erbjuder en stor galleria med matbutiker, kläder, frisörer och allt annat man kan tänkas behöva. Området erbjuder flera förskolor och grundskolor samt två sjöar och grönområden. Sjön Magelungen vid Ågesta samt Drevviken som ligger i anslutning till Stortorp och Sköndal. Vackra promenadstråk, elljusspår för motionären och golfbana finner ni även här, samt ett utegym som ligger vid Ågesta Golfklubb.

Varmt välkomna till våra visningar!

Visa mer
Slutpris

2 200 000 kr

Ansvarig mäklare

My Lundberg

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare
Assisterande

Nina Eklund

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.