Farsta

Ekshäradsgatan 89,5tr

Välkomna till denna 2a med balkong i högt läge och närhet till sjön Magelungen!

SÅLD

Välkomna till denna 2a med balkong i högt läge och närhet till sjön Magelungen!

Välkomna till Ekshäradsgatan 89 och denna trivsamma gavellägenhet. Här bor ni i ett lugnt och välskött område, granne med Farstas radhuskvarter och med sköna grönskande omgivningar samt sjön Magelungen. Praktiskt kök med plats för matbord för cirka 4-5 personer. Ljust och lättmöblerat vardagsrum med fönster i två väderstreck. Sovrum med plats för dubbelsäng och utgång till den trivsamma balkongen. Här finns plats för bord och stolar. Modernt och helkaklat badrum med duschvägg och tvättmaskin. Till lägenheten ingår ett källarförråd. För er med barn finns en trevlig lekplats på föreningens gård. Stabil förening med egna parkeringsplatser och garage. Tvättstuga, barnvagns, cykelrum och samlingslokal finns även till förfogande för medlemmarna.

Perfekt belägen en kort promenad från Farsta centrum och Farsta strand med både pendeltåg som snabbt tar er in till Stockholm samt T-banan med gröna linjen. I Farsta centrum finns ett stort utbud av butiker, restauranger, all sorts service samt trevlig torghandel året runt. Farsta omgärdas av de två stora sjöarna Drevviken samt Magelungen som bägge bjuder på härligt friluftsliv samt fina badplatser.

Välkomna till visning!

Visa mer
COVID-19
Slutpris

2 550 000 kr

Ansvarig mäklare

My Lundberg

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.