Såld lägenhet på Filipstadsbacken 44,4tr i Farsta strand
Farsta strand

Filipstadsbacken 44,4tr

Trivsam 2:a med inglasad balkong i härligt västerläge med utsikt över Farsta!

Såld

Trivsam 2:a med inglasad balkong i härligt västerläge med utsikt över Farsta!

Snart finns tillfälle att förvärva denna fina tvåa i populär förening och i högt läge! Inglasad balkong och i soligt västerläge, där ni har möjlighet att njuta av kvällssolen och se ut över de vackra vyerna och Farsta. Bostaden erbjuder fönster i två väderstreck med gott om ljus och häftig utsikt över trädtopparna och takåsarna. Lättmöblerat och stort vardagsrum i anslutning till balkongen med plats för soffgrupp och matbord. Renoverat och fullutrustat kök med plats för cirka fyra personer. Sovrum med plats för dubbelsäng och garderober. Helkaklat badrum med tvättmaskin och skön golvvärme. I hallen finns även plats för mindre möbel och intill entrén finner ni en praktisk klädkammare för extra förvaring. Till lägenheten ingår ett vindsförråd.

I Farsta Strand finner ni goda kommunikationer genom flera bussar, grön tunnelbanelinje samt pendeltåget som snabbt tar er in till City på ca en kvart. För den shoppingsugne bor ni även nära Farsta köpcenter som erbjuder en stor galleria med matbutiker, kläder, frisörer och allt annat man kan tänkas behöva. Området erbjuder flera förskolor och grundskolor samt två sjöar och grönområden. Sjön Magelungen vid Ågesta samt Drevviken som ligger i anslutning till Stortorp och Sköndal. Vackra promenadstråk, elljusspår för motionären och golfbana finner ni även här, samt ett utegym som ligger vid Ågesta Golfklubb.

Varmt välkomna att anmäla ert intresse.

Visa mer
Slutpris

2 500 000 kr

Ansvarig mäklare

My Lundberg

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.