Dalarö

Lyngsåsa 1

Nyproducerad skärgårdsdröm med sandstrand, bastu & gym

SÅLD

Nyproducerad skärgårdsdröm med sandstrand, bastu & gym

Porten till paradiset – ja, det var vad sommargästen August Strindberg, myntade om anrika Dalarö. Det kan man enkelt förstå när man kommer hit och blir förälskad i denna väl bevarade skärgårdspärla vid havet, med snirkliga gator, gränder och villor med snickarglädje i schweizisk anda. För att inte tala om den glittrande Jungfrufjärden som öppnar sin famn.
Här har vi nu nöjet att få presentera ett boende utöver det vanliga!
På Lyngsåsa möts klassisk skönhet med modern estetik och komfort i 13 nybyggda skärgårdsvillor med totalt 51 lägenheter. Här bor man i samspel med naturen och havet, samt njuter av lugnet.
Som boende har man tillgång till föreningens privata sandstrand med bastu, gym och bryggor. Kommer vännerna förbi? Då kan du låta dem övernatta i föreningens gästlägenhet.
Självklart finns parkeringsplats, gästparkering, hiss, bredband och allt annat du kan tänkas behöva. Så boka in dig på visning och låt dig förföras – denna läckra trea med terrass är en av de sista.
Välkommen hem!

Visa mer
COVID-19
Slutpris

3 495 000 kr

Ansvarig mäklare

Nina Eklund

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.