Filipstadsbacken 66 FARSTA
FARSTA

Filipstadsbacken 66

Högst upp i huset med fantastisk utsikt över sjön Magelungen!

Såld

Högst upp i huset med fantastisk utsikt över sjön Magelungen!

Högst upp i huset med underbar utsikt över sjön Magelungen från den stora balkongen! Här kan ni sitta i timmar och njuta av den härliga utsikten med ni njuter av en god frukost i solen eller en trevlig middag i goda vänners lag. Lägenheten är i gott skick med renoverade ytskikt och en bra planlösning. Renoverat kök med matplats och gott om förvaring. Vid hallen finner ni en praktisk klädkammare och ett badrum med nya duschväggar. Lättmöblerat vardagsrum med plats för stor soffgrupp och mediamöbel. Här finns även den mysiga balkongen som många förälskar sig i! I sovrummet finns plats för dubbelsäng och nattduksbord samt garderobsvägg för den som önskar.

Omtyckt förening med två tvättstugor (varav den ena når man enkelt via källaren där det finns tre tvättrum med totalt 6 maskiner), däckförråd, föreningslokal samt flertal gemensamma källarutrymmen. Ett vindsförråd och ett matkällarförråd ingår med lägenheten.

I Farsta Strand finner ni goda kommunikationer genom flera bussar, grön tunnelbanelinje samt pendeltåget som snabbt tar er in till City på ca en kvart. För den shoppingsugne bor ni även nära Farsta köpcenter som erbjuder en stor galleria med matbutiker, kläder, frisörer och allt annat man kan tänkas behöva. Området erbjuder flera förskolor och grundskolor samt två sjöar och grönområden. Sjön Magelungen vid Ågesta samt Drevviken som ligger i anslutning till Stortorp och Sköndal. Vackra promenadstråk, elljusspår för motionären och golfbana finner ni även här, samt ett utegym som ligger vid Ågesta Golfklubb.

Hjärtligt välkomna att anmäla er till våra visningar! Detta hem vill ni inte gå miste om. Magisk balkong!

Visa mer
Slutpris

2 575 000 kr

Ansvarig mäklare

My Lundberg

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.