Skarpnäck

Pilvingegatan 89

Läcker etagelägenhet med lugnt läge!

SÅLD

Läcker etagelägenhet med lugnt läge!

Välkomna till denna härliga lägenhet om 65,5 kvadratmetrar att bo och trivas på. De öppna ytorna, gavelläget och den fenomenala takhöjden på över 4,5 meter till nock skapar en fin sammanhållen känsla i bostaden. En utmärkt chans att flytta in i en etagelägenhet vars två våningar gör att bostaden känns mer som ett radhus än en lägenhet. Det faktum att lägenheten är så ljus gör att vinterhalvåret känns lite lättare!
På entréplan möts du av ett stort allrum med plats för både middagsbord och soffgrupp, samt med en öppen planlösning till det trivsamma köket. I vardagsrummet finns även en iögonfallande läcker elektrisk öppen spis med värmefunktion. Den skapar känslan av att sitta framför en sprakande brasa – utan eld, rök och sot. Att ha tillgång till utevistelse från lägenheten är det många som drömmer om. I den här trean finns en mysig balkong som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. Här kan du njuta av härliga middagar med familj och vänner. Balkongen nås från allrummet och erbjuder sol hela dagen och ända in på kvällskvisten. På övre plan finns de två rogivande sovrummen, som bägge har plats för dubbelsäng. God förvaring i stor klädkammare samt i ett externt förråd om ca 5 kvm. Föreningen har även en gemensam tvättstuga i ett separat hus strax utanför entrén.
I Skarpnäck bor du nära till kommunikationer, naturområden samt skolor och förskolor. Tunnelbanan tar dig in till stan på ca 20 minuter. Det finns även ett stort antal busslinjer som trafikerar området. Bostaden ligger i nära anknytning till det stora naturområdet Nackareservatet som bjuder på badsjöar samt allehanda friluftsupplevelser.
Snabbt tillträde möjligt för den som så önskar.
Välkommen hem!

Visa mer
COVID-19
Slutpris

2 625 000 kr

Ansvarig mäklare

Nina Eklund

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.